Redactia.ro
Home » Monden » Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț. Prima imagine cu cei doi

Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț. Prima imagine cu cei doi

GALERIE FOTO (2)

Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț. A lăsat deoparte „securea războiului” și au pus pe primul loc cel mai important lucru din viața lor. Codruț, băiatul de 10 ani pe care îl au împreună.

Weekend-ul trecut, Maria Constantin și Ciprian Tapotă l-au sărbătorit pe fiul lor care a împlinit 10 ani. Tatăl mucuțului a postat pe contul său de socializare prima fotografie în formula completă: toți trei zâmbind. Și asta nu e tot! Fostul soț al artistei a postat un mesaj explicit în dreptul fotografiei: ”De dragul lui, pentru că îl iubim!!!”.

Comentariile nu au întârziat să apară: ”Poate greșesc, dar presimt că o să fiți iarăși împreună o familie minunată!”, a scris una dintre vizitatoarele paginii, iar Ciprian a răspuns printr-un zâmbet virtual.

Prima imagine cu cei doi

Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț. Prima imagine cu cei doi
Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț. Prima imagine cu cei doi

Maria Constantin a ajuns profesoară de pian

Artista a făcut anunțul printr-un selfie postat pe rețelele de socializare, la care a adăugat descrierea: “Să predăm… zic!”
Fanii artistei i-au trasmis zeci de mesaje de încurajare: “Succes! Harul pedagogic să-ți fie alături!”, “Ești foarte talentată. Frumoasă, ca dintodeauna”, “Ce profesoară frumoasă ești 😘😘”, “Succes, draga mea!”, “O profesoară așa frumoasă mi-aș dori și ieu🌹”.

Citește și: Sorin Bontea la Asia Express: ”Nu-mi dau seama ce mi se întâmplă”

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dacian Varga, un fotbalist de liga a a II a. După cele două căsnicii eșuate, Maria Constantin a ajuns la concluzia că vrea să fie mult mai discretă. Așadar, puține sunt imaginile în care cei doi apar împreună. Însă, paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună. Ba chiar mai mult, cei doi locuiesc împreună, semn că relația dintre ei este cât se poate de serioasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini