Redactia.ro
Home » Monden » Maria Constantin are un nou iubit. Cine e bărbatul, pe care toți îl știu drept „craiul de Argeș”?

Maria Constantin are un nou iubit. Cine e bărbatul, pe care toți îl știu drept „craiul de Argeș”?

GALERIE FOTO (3) Maria Constantin are un nou iubit

După toate eșecurile pe care le-a avut pe plan sentimental, interpreta de muzică populară Maria Constantin, și-a găsit jumătatea. Artista a fost surprinsă alături de iubitul ei. Cântăreața a fost căsătorită de două ori, dar este dispusă să facă din nou același pas. Aceasta are împreună cu primul său soț, un băiat.

Maria Constantin are un nou iubit. Cine e bărbatul, pe care toți îl știu drept „craiul de Argeș”?

Maria Constantin a avut parte de numeroase eșecuri în dragostea. Aceasta a devenit cunoscută după ce a divorțat de Marcel Toader, care a murit în urmă cu doi ani. Ei bine, de atunci, interpreta de muzică populară a avut parte numai de eșecuri. Aceasta a fost surprinsă alături de un bărbat la cununia Codruței Filip și a lui Valentin Sanfira. Maria Constantin a venit împreună cu Robert, supranumit „craiul de Argeș”. Apropiaței cântăreței știu că aceasta nu a avut noroc în dragoste.

Cu toate că a fost surprisă de paparazzi Spynews.ro alături de mai mulți bărbați de-a lungul timpului, Maria și-a făcut curaj și a mers să-și prezinte iubitul celorlalți invitați de la eveniment. La un moment dat, iubitul său a făcut un gest galant. I-a împrumutat artistei sacolul lui. Recent, Maria Constantin a declarat într-un interviu că este pregătită să se căsătorească din nou. „Nu vreau să discut despre viața mea personală. O să aflați, totul se află. Mai frumos e așa să aflați câte puțin, câte puțin, nu așa totul dintr-o dată. Ca și într-o relație”, a declarat cântăreața.

Relația dintre Maria Constantin și Marcel Toader

În 2017, omul de afaceri Marcel Toader și Maria Constantin își anunțau divorțul, și se pare că principalul motiv ar fi fost banii. Maria Constantin a fost cea de-a șasea soție a regretatului afacerist. Cei doi au fost căsătoriți doi ani, dar se pare că Maria nu a mai suportat că acesta avea probleme cu banii. Deși divorțul dintre cei doi a declanșat un adevărat război, până la urmă acesta a fost finalizat.

Marcel Toader a fost căsătorit înainte să o ia de nevastă pe Maria, cu prezentatoarea Tv, Gabriela Cristea. Evident, nici divorțul dintre cei doi nu a fost ținut în umbră. Din nefericire, Marcel Toader nu a mai apucat să-și ducă la bun sfârșit toate afacerile. Acesta a murit pe 3 august 2019, în urma unui infarct. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: