Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Toader a murit. Prima reacţie a fostei soţii, Gabriela Cristea

Marcel Toader a murit. Prima reacţie a fostei soţii, Gabriela Cristea

Marcel Toader a decedat sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Medicii au încercat manevre de resuscitare peste o oră, dar fără rezultat.

Marcel Toader a fost cunoscut opiniei publice şi datorită relaţiilor pe care le-a avut şi mai ales a certurilor care au urmat după despărţiri. Bărbatul a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea şi apoi cu cântăreaţa Maria Constantin.

Cum a reacţionat Gabriela Cristea când a aflat că fostul ei soţ, Marcel Toader a murit? Prezentatoarea TV a fost înştiinţată de jurnaliştii de la cancan.ro şi a rămas şocată.

Poftim?! Nu știu absolu nimic, acum aflu. Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?”, a spus Gabriela Cristea pentru sursa menţionată.

Avea probleme cu inima, în 2012 a făcut un infarct, dar nu ştiu dacă şi-a tratat probleme de sănătate. Noi nu mai comunicăm deloc„, a declarat fosta soţie a lui Marcel Toader, prezentatoarea Gabriela Cristea, şi pentru Mediafax.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: