Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, jigniri fără perdea la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. „Piticul buclucaș cântă de zici că e castrat”

Oana Zăvoranu, jigniri fără perdea la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. „Piticul buclucaș cântă de zici că e castrat”

Oana Zăvoranu i-a luat peste picior pe Antonia și pe Alex Velea din cauza faptului că aceștia fac reclame la diverse produse, ba mai mult chiar l-a poreclit pe Velea „piticul buclucaș” fiindcă este mic de statură. Bruneta nu i-a iertat deloc pe cei doi comentând la sânge ceea ce ei expun în online. Oana Zăvoranu a afirmat că Alex Velea nu este deloc talentat și din perspectiva ei, atunci când acesta cântă pare că este castrat.

Oana Zăvoranu a povestit un episod mai vechi dintr-o emisiune care nu se mai difuzează, unde Alex Velea primise de la garderobă o cămașă care arăta pe el ca o rochie din cauza staturii și care pocnea sus fiindca acesta face sală și este foarte bine dezvoltat doar în zona superioară a corpului. Bruneta susține că povestea este 100% adevărată.

Este vorba despre Antonia și de Piticul Buclucaș, acre Doamne… nici nu știu de unde să încep cu asta, că el este de un „talent deosebit”. Nu se potrivește look-ul lui de băiat rău cu cântatul lui de zici că e castrat. Are ambele … într-o menghină atunci când cântă. Tu ai un metri și douăzeci. Tu lucrezi numai mușchii de sus, picioarele nu sunt ale tale. Când erai la „Dansez pentru tine” era foarte supărat că garderobierele îi aduceau o cămasă care îi venea rochiță, o cămașă XXL, că el e mare sus și îî venea rochițp în jos. Asta e poveste adevărată.(…) Antonia face reclamă și al tampoane și la napolitane și la bauturi alcoolice și la mâncărică. De ce să nu vorbesc de ăștia? Că-s mai puțini penibili?Dar în definitiv sunt la fel ca restul.Ce îmi e Antoniacu haleala sub nas, ce îmi ce Chucky. Preferatul meu este acest duru duru piticul buclucaș, idolul la toți goldenii care se ceartă și se bat între ei. Băi nene uite-l pe acest duru al rapului, trapului cum a făcut el campanie la tigăi. Este de un penibil incredibil. În primul rând te plictisește că durează vreo 10 minute. este lamentabil. Ești lame bă băiatule. Băi piticule buclucaș, ați pornit la drum tu cu Smiley și Connect-R. Simley nu mă dă pe spate, dar Connect-R este un tip talentat și care nu se prostituează ca voi. Înțelegeți ce inseamnă să ai talent? Omul ăsta face de când se știe o muzică de o anumită calitate, superioară, bună! Eu îl ascult pe Connect-R. El este unul dintre puținii artiști din România pe care eu îi ascult. Îmi place de Connect-R și cum se imbracă și cum cântă!„, a spus Oana Zăvoranu în emisiunea ei.

Oana Zăvoranu  – emisiune de succes pe Youtube

Nu de mult, focoasa brunetă a pornit o serie de emisiuni pe platforma youtube în care critică nonșalant tot ce consideră ea că nu ete corect și moral. Nenumărate vedete au fost vizate de către Oana Zăvoranu. De fapt nu doar că au fost vizate, ci și dur criticate fără perdea.

Contul ei de youtube a strâns până acum aprope 100,000 de utilizatori care urmăresc îndeaproape vlogurile Oanei despre diverse subiecte. Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei, deoarece este o emisiune online de pamflet gestionată doar de ea. Zăvo a ajuns la episodul 23 și a reușit să strângă un total de 5,540,275 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: