Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu la cuțite cu colegul de platou Dorian Popa. „Chitră, obraznicule cerșetor”

Oana Zăvoranu la cuțite cu colegul de platou Dorian Popa. „Chitră, obraznicule cerșetor”

Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea când l-a făcut cerșetor pe Dorian Popa. Cei doi au fost colegi, nu de mult, pe platourile de filmare ale unui serial, ba mai mult cei doi formau un cuplu în rolurile interpretate.

Se pare că Oana Zăvoranu nu a ținut cont de legătura profesională dintre ea și Dorian Popa și a dat cu el de pământ. Zăvo l-a taxat scump pe Dorian după ce acesta nu a plătit consultația cățelului său Cheluțu la veterinar. O altă ipostază de care Zăvo a fost deranjata a fost aceea că Dorian Popa deși are implant de păr, face reclamă la șampon anti-cădere, fiind culmea ironiei spune ea.

Pârțu Jonuțu când nu e mare om de afaceri sau constructor(da de unde totu e moca și prosteala în ochii fraierilor) revine cu picioarele pe pământ și face ce știe el… mocangeala cu șampon…că tot are el implant de păr. așa că luați cu încredere.(…) nici la veterinar nu plătești sărăcie? Barosanuleee. Chitra asta mulțumește doctorului veterinar că nu e în stare să îi plătească nici măcar o intervenție lui Cheluțu chiar dacă cățelul îi aduce 250,000 de euro pe an. Nu îți e rușine mă obraznicule cerșetor? Nu îți e că ai șoriciu gros și așa te-au obișnuit cretinii care îți halesc vrăjeala zilnic. Cheluțu.. ce să mai zic măi băiat frumos, te exploatează hulpavu ăsta la maxim. Fraier ești dacă mai faci altceva de acum înainte…. înnoată tată în ligheanul ăla de-l numește el piscină și fă ceva în el grupa mare. Și roade-i și toți adidașii aăia că oricum sunt fake.„, a spus Oana Zăvoranu despre Dorian Popa.

Oana Zăvoranu  – emisiune de succes pe Youtube

Nu de mult, focoasa brunetă a pornit o serie de emisiuni pe platforma youtube în care critică nonșalant tot ce consideră ea că nu este corect și moral. Nenumărate vedete au fost vizate de către Oana Zăvoranu. De fapt nu doar că au fost vizate, ci și dur criticate fără perdea.

Contul ei de youtube a strâns până acum aprope 100,000 de utilizatori care urmăresc îndeaproape vlogurile Oanei despre diverse subiecte. Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei, deoarece este o emisiune online de pamflet gestionată doar de ea. Zăvo a ajuns la episodul 23 și a reușit să strângă un total de 5,540,275 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: