Redactia.ro
Home » Știri » Care e concluzia psihologilor care au analizat crima din Mangalia? Era sau nu Loredana conștientă de ce face

Care e concluzia psihologilor care au analizat crima din Mangalia? Era sau nu Loredana conștientă de ce face

loredana si alina

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul crimei din Saturn. Loredana a purtat mai multe discuții cu psihologii criminaliști, iar concluziile la care au ajuns acestea sunt unele care dau fiori reci pe șira spinării. Se pare că tânăra nu are urmă de regret pentru fapta pe care a comis-o, deși încearcă să mimeze acest lucru.

La ce concluzie au ajuns psihologii după ce au vorbit cu Loredana

În urmă cu aproximativ o săptămână, Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă, într-un exces de furie. A privit-o timp de 30 de minute pe Alina, în timp ce aceasta se zbătea între viață și moarte, fără a cere ajutorul. Apoi, a încercat să ascundă urmele crimei, așa cum a văzut în filme.

A abandonat cadavrul prietenei sale pe o bancă din parc și a făcut curat în camera de hotel în care a ucis-o. La câteva ore de la comiterea crimei a fost reținută de către oamenii legii, iar acum se află în spatele gratiilor. Avocatul Loredanei încearcă să obțină o pedeapsă cât mai mică pentru aceasta, susținând că Loredana a fost abuzată ani la rând de tatăl alcoolic, iar acest lucru a avut un impact puternic negativ asupra dezvoltării sale emoționale.

După mai multe discuții cu psihologii criminaliști, concluziile la care au ajuns aceștia sunt unele de-a dreptul șocante. Conform specialiștilor, Loredana nu are nici cea mai mică urmă de regret, ci doar mimează acest lucru în speranța că astfel va obține o pedeapsă mai mică pentru fapta teribilă pe care a comis-o. La cererea psihologilor implicați în caz, Loredana va fi adusă la București pentru a fi supusă unei expertize psihiatrice amănunțite.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, conform Cancan.

Loredana nu a arătat milă față de prietena ei, din contră. A făcut orice pentru a o umili

Conform psihologilor, Loredana nu a manifestat, nici măcar pentru un moment intenția de a-și salva prietena, deși a conștientizat că viața acesteia atârna de un fir de ață. Din contră, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i curma zilele celei pe care o considera cea mai bună prietenă.

Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

„A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, susțin sursele din anchetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: