Redactia.ro
Home » Monden » Care e numele adevărat al Ginei Pistol! Ce apare, de fapt, în buletinul iubitei lui Smiley

Care e numele adevărat al Ginei Pistol! Ce apare, de fapt, în buletinul iubitei lui Smiley

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România, iar numele său este auzit de fanii ei, mai ales după ce a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Smiley, micuța Josephine. Însă puțini stiu care este, de fapt, numele adevărat al Ginei Pistol, așa cum apare el în buletin.

Zicem Gina Pistol și ne vin în cap cele mai amuzante faze de la Chefi la Cuțite sau de la Asia Express. Însă nu este doar atât, căci de numele Ginei Pistol se leagă o groază de alte producții TV, cum ar fi emisiunea “Nu suntem blonde” de la Național Tv. De asemenea, Gina i-a cucerit și pe cei din grupul Divertis, cu care a colaborat în trecut. Mai mult, ea este una dintre cele mai frumoase blonde din România, dat fiind statutul de iepuraș Playboy ce l-a avut prin anii 2000.

Însă iată că puțini știu că vedeta și-a ales acest nume pentru ca toată lumea să-l rețină mai ușor. Numele adevărat al Ginei Pistol este cu totul altul, iar dovada stă clar în buletinul iubitei lui Smiley!

Care este numele adevărat al Ginei Pistol

Numele adevărat al Ginei Pistol este, conform buletinului ei, Georgeta Pistol! Frumoasa blondină a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, dar a urmat și cursurile Facultății de Transporturi.

Gina Pistol a reușit, în cele din urmă, să se mute la București pentru a-și împlini visele. Proaspăt ajunsă în Capitală, s-a angajat la un magazin de articole sportive. Apoi totul a luat o turnură extrem de favorabilă pentru ea.

S-a bucurat de oportunități de nerefuzat care au dus-o pe calea succesului în showbiz. A ajuns să fie iubita cântărețului Smiley, căruia i-a dăruit, în această dpă-amiază, o fetiță superbă.

Gina Pistol și Smiley, pentru prima oară părinți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în 2021. Și chiar dacă blondina se află singură la spital, Smiley fiind obligat să aștepte la distanță nașterea fiicei sale, din cauza restricțiilor impuse din pandemie, vedetele și-au asigurat fanii că totul este în regulă

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a spus Gina Pistol.

La câteva zile după naștere, Gina Pistol a revenit pe rețelele sociale și le-a spus fanilor ei cum se simte.

„N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, le-a transmis Gina Pistol urmăritorilor ei.

Gina Pistol a ținut să le spună fanilor și că cel mai mare ajutor îi este Smiley, care se descurcă incredibil de bine cu micuța lor.

Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când denii mamă. Uiți de tot greul”, le-a mai povestit fanilor vedeta TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: