Redactia.ro
Home » Monden » Care este adevărul despre transformarea fizică a Loredanei Groza? Are sau nu operații estetice

Care este adevărul despre transformarea fizică a Loredanei Groza? Are sau nu operații estetice

GALERIE FOTO (4)

De-a lungul timpului, mulți au fost cei care au spus despre Loredana Groza că a apelat la multe intervenții estetice pentru chipul și trupul perfect pe care îl etalează cu mândrie, atât la TV, cât și pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, artista neagă cu orice ocazie aceste zvonuri. Însă iată ce spun despre aspectul ei chiar medicii specialiști.

Loredana Groza este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz. Însă încă de la debutul ei, a stârnit multe controverse prin firea sa rebelă. Și chiar dacă talentul nu i-a fost deloc contestat, iată că nu același lucru se poate spune despre aspectul ei. Au fost fani care au acuzat-o chiar că ar fi “artificială” din acest punct de vedere.

Adevărul despre transformarea fizică a Loredanei Groza? Are sau nu operații estetice

Mulți au observat că chipul Loredanei Groza s-a schimbat de-a lungul timpului, toți fiind de părere că artista a apelat la intervenții estetice pentru a sterge orice urmă a anilor care au trecut.
Există voci care spun că schimbările ar fi început chiar acum 15 ani. Sunt și medici esteticieni care spun că Loredana Groza a apelat la operații estetice.

Așa se face că s-a speculat că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie, că și-ar fi mărit buzele și și-a șters ridurile. Totodată, se spune că Loredana și-a micșorat sânii și i-ar fi ridicat. Iar pentru zâmbetul cucerutor, artista a apelat la fațete de porțelan.

Mai sunt voci care spun că acum Loredana arată acum mai bine decât în tinerețe. Chiar dacă artista neagă cu vehemență orice operație estetică, iată ce spun medicii esteticieni despre chipul Loredanei Groza.

Ce spun medicii despre Loredana Groza

Mai sunt voci care spun că acum Loredana arată acum mai bine decât în tinerețe. Ultimele apariții de la X Factor i-a făcut pe fani să se întrebe din nou dacă a apelat la bisturiu pentru a-și ascunde așa bine vârsta.

Chiar dacă artista neagă cu vehemență orice operație estetică, iată ce spun medicii esteticieni despre chipul Loredanei Groza.

„ Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze și botox pentru riduri.”, a sesizat chiar medicul Chawi Youssef, specialist în chirurgie plastică.

Victor Topolog, medic chirurg estetician, a studiat chipul Loredanei Groza și a ajuns la aceeași concluzie.

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician pe YouTube.

Loredana Groza, despre intervențiile estetice: „Nu am apelat la nicio operație!”

Însă iată ce spune Loredana Groza despre intervențiile estetice.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a mărturisit chiar Loredana Groza, în cadrul unui interviu recent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: