Redactia.ro
Home » Știri » Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel? Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate

Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel? Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate

Lumea filmului este în doliu după ce Alexandru Arșinel a murit astăzi, 29 octombrie. Vestea trecerii în neființă a marelui actor a fost confirmată de unul dintre fiii actorului. Care a fost cauza morții lui Alexandru Arșinel? Iată detaliile!

Alexandru Arșinel a murit!

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață astăzi, 29 octombrie, la vârsta de 83 de ani, după o carieră de 60 de ani pe scena teatrului românesc. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate.

Îndrăgitul actor avea o stare de sănătate precară care i-a provocat dificultăți în ultimii ani ai vieții. Actorul fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Alexandru Arşinel fusese transferat la solicitarea angajaților centrului medical la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost internat la data de 15 septembrie 2022 și transferat la ATI, din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical. Deși a fost tratat, marele actor și-a găsit sfârșitul.

Care este cauza morții lui Alexandru Arșinel?

Cauza morții lui Alexandru Arșinel stă la baza problemelor grave de sănătate. Marele actor se confrunta cu multe probleme de sănătate, dar mai ales cardiace, pentru care a fost tratat de-a lungul ultimilor ani.

Potrivit fișei medicale de la cardiologie, Alexandru Arșinel avea „antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene. Încă din anul 2017, Alexandru Arșinel a fost diagnosticat cu stenoză de 70%, motiv pentru care a și avut nevoie de implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una din arterele mari din zona cardiacă”, potrivit Cancan. 

Fiul actorului a confirmat decesul

Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan:

„Da, este adevărat!”, a declarat Bogdan Arșinel.

Ce avere are Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a împlinit 83 de ani, pe 4 iunie. Mama lui l-a îndrumat spre teatru pentru că a văzut cât talent avea fiul său. Așa că toată viața și-a dedicat-o carierei în teatru și televiziune.

Potrivit adevărul.ro, din ultima declaraţie de avere a actorului reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Ce proprietăți și case are Alexandru Arșinel

Potrivit declarației de avere, actorul deţine și 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia. Acesta are şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota.

Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: