Redactia.ro
Home » Monden » Care este cea mai mare sumă de bani pe care Adrian Minune a primit-o la o nuntă: ”Aruncau cu ei!”

Care este cea mai mare sumă de bani pe care Adrian Minune a primit-o la o nuntă: ”Aruncau cu ei!”

În lumea muzicii de petrecere din România, câțiva artiști reușesc să se distingă nu doar prin talentul lor, ci și prin sumele impresionante pe care le pot comanda pentru performanțele lor. Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din țară, a reușit să stabilească un standard incredibil în industrie, câștigând o sumă colosală la o singură nuntă.

Povestea lui Adrian Minune și a câștigului său record la o nuntă nu este doar o dovadă a talentului său, ci și a devotamentului față de arta sa. În timp ce sumele de bani pe care le poate comanda sunt impresionante, ele sunt, de asemenea, o mărturie a muncii grele și a dedicării necesare pentru a excela într-un domeniu atât de competitiv.

Câți bani a strâns Adrian Minune la o nuntă

Recent, în cadrul unui test poligraf organizat de vloggerul Selly, Adrian Minune a dezvăluit cât a câștigat la o nuntă unde a fost angajat să cânte. Suma menționată de artist este una care depășește imaginația multora: 200.000 de euro pentru o singură noapte de muncă. Aceasta nu este doar o reflectare a popularității sale, ci și a abilității sale de a ține publicul angajat și distrat ore în șir, cântând de la ora 22:00 până la ora 12:00 a doua zi fără întrerupere.

Evenimentul respectiv a avut loc acum câțiva ani, când un mare fan al manelistului l-a provocat să cânte continuu, „de toți banii”. Adrian Minune nu numai că a acceptat provocarea, dar a și livrat o performanță memorabilă care i-a asigurat nu doar aplauzele celor prezenți, dar și o masă plină de bani, cu invitați care „aruncau cu ei”.

A câștiga 200.000 de euro într-o singură noapte poate părea un vis devenit realitate pentru mulți, dar acest lucru vine cu propriile sale provocări. Adrian Minune a demonstrat nu doar rezistența vocală și fizică necesară pentru a cânta 12 ore fără oprire, dar și capacitatea de a menține energia și entuziasmul la nivel maxim, asigurându-se că fiecare invitat este captivat și distrat pe tot parcursul evenimentului.

„Având în vedere că am schimbat multe generații, am schimbat și culorile banilor. Mi-e greu să spun, dar pot să spun că am luat bancnote de 10.000 de lei de la ora 22:00 până la ora 12:00 a doua zi, am cântat fără să mă opresc.

Acum înseamnă cam 200.000 de euro. Era fanul meu și mi-a zis că vrea să vadă dacă pot să cânt de câți bani are. De la un singur om am primit banii ăștia. Era o masă plină de bani, se arunca cu ei, aveam om care să-i strângă”, a spus Adrian Minune.

Karmen Minune, despre impactul pe care l-a avut faima tatălui asupra sa

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a oferit de asemenea o perspectivă personală asupra impactului pe care astfel de câștiguri le-au avut asupra vieții de familie. Ea își amintește cum tatăl său se întorcea acasă cu buzunarele pline de bani și cum aceștia se găseau peste tot prin casă. Deși a recunoscut că a fost tentată să ia din aceste sume ocazional, respectul și admirația pe care le are pentru tatăl său au fost întotdeauna mai importante.

„Când eram mică el venea acasă cu bani în toate buzunarele, la sacou, pantaloni, găseai pe noptieră, peste tot. Nu era obicei, am un respect față de el, plus că a fost și o rușine, dar s-a întâmplat (n.r. să mai iau din banii din casă)”, a completat fiica manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: