Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care este cel mai așteptat film al anului 2024?! Pelicula are 6 milioane de vizualizări în doar câteva ore

Care este cel mai așteptat film al anului 2024?! Pelicula are 6 milioane de vizualizări în doar câteva ore

Cel mai așteptat film în 2024.

Lansarea primului trailer pentru „Joker: Folie à Deux” miercuri, 10 aprilie, a stârnit un val de entuziasm în rândul fanilor din întreaga lume. Prezentat de Warner Bros., trailerul a acumulat peste 6 milioane de vizualizări în doar 15 ore, consolidând statutul producției de a fi cel mai anticipat film al anului 2024.

Un nou capitol în Saga Joker

Sub regia lui Todd Phillips, „Joker: Folie à Deux” promite să continue povestea controversată care i-a adus lui Joaquin Phoenix un Oscar pentru interpretarea remarcabilă a lui Arthur Fleck (Joker). Filmul anterior, „Joker” (2019), a provocat discuții aprinse, prezentând povestea întunecată și violentă a inamicului lui Batman ca pe un erou tragic, și a generat temeri că ar putea inspira crime în masă. Cu toate acestea, a obținut un succes răsunător, câștigând patru premii Oscar și încasări de 1,07 miliarde de dolari la nivel mondial.

Noua peliculă marchează o schimbare semnificativă prin introducerea Lady Gaga în rolul legendarului personaj Harley Quinn, anterior interpretat de Margot Robbie. Contrar zvonurilor că filmul va fi un muzical, Todd Phillips a clarificat că, deși muzica va avea un rol esențial, „Joker: Folie à Deux” nu se încadrează în acest gen. Acțiunea filmului se desfășoară parțial în închisoarea Arkham, locul de întâlnire dintre Arthur Fleck și Harley Quinn. Cei doi se îndrăgostesc în acest decor sumbru înainte de a evada, promițând o poveste de dragoste încărcată de muzică, dans și emoție.

Cu o clasificare „R-rated”, care limitează accesul spectatorilor neînsoțiți sub 17 ani, „Joker: Folie à Deux” este pregătit să aducă pe ecrane o poveste provocatoare și intensă. Fanii sunt pe deplin captivați de promisiunea unei explorări mai profunde a psihologiei complexe a lui Joker și a noii sale complice, Harley Quinn, interpretată de carismatica Lady Gaga.

Un moment definitoriu pentru DC

Fiind singurul film DC programat pentru lansare în 2024, „Joker: Folie à Deux” are greutatea așteptărilor atât din partea fanilor cât și a criticilor. Succesul uriaș al primului film a stabilit un standard înalt, iar anticiparea în jurul acestei continuări sugerează că audiența este pregătită pentru o experiență cinematografică memorabilă.

„Joker: Folie à Deux” se anunță a fi nu doar unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2024, ci și o producție care ar putea redefini genul și așteptările față de universul cinematic DC. Cu o combinație de talent, muzică și o poveste captivantă, acest film are toate ingredientele necesare pentru a deveni un fenomen cultural și de box office.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: