Redactia.ro
Home » Monden » Care este cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu. „Copilul meu o să vadă, ea fiind fetiță”

Care este cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu. „Copilul meu o să vadă, ea fiind fetiță”

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă, dar și una dintre cele mai frumoase femei din România, a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unui podcast. Frumoasa blondină a recunoscut și care este cel mai mare regret al vieții ei.

Bianca Drăgușanu, despre relațiile eșuate

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relațiile eșuate pe care le-a avut de-a lungul timpului, afirmând că cel mai mare regret al ei a fost și este cea de-a doua căsnicie pe care a avut-o. Frumoasa blondină a fost căsătorită prima dată cu Victor Slav, cu care are împreună o fetiță superbă pe nume Sofia. După ce mariajul celor doi s-a destrămat, Bianca a avut aventuri amoroase cu mai mulți milionari, dar a ajuns în brațele lui Alex Bodi, cu care s-a și căsătorit. După o relație de aprope trei ani, cei doi au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Mariajul lor a durat doar câteva luni. Abia acum Bianca a recunoscut faptul că deși se căsătorise la începutul lunii august, la nici o lună deja își dorea să divorțeze.

Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni. Eu m-am căsătorit în 1 august și deja pe data de 21 august îmi doream să divorțez. Atât de rău a fost. Vreau să uit. Dacă ar exista o pastilă pe care să o iei și să uiți anumite lucruri, cu siguranță aș lua pastila asta ca să dau delete din memorie.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Ceea ce am făcut eu acolo, a fost doar o lecție neînvățată”

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre fetița sa Sofia. Blondina a spus că știe că va veni un moment în care va fi nevoită să se justifice în fața copilului ei din cauza vieții tumultoase și greșelilor pe care le-a făcut de-alungul timpuli, acceptând să pășească în relații toxice.

Copilul meu o să vadă, ea fiind fetiță. O să-mi fie foarte greu să-i explic că ea trebuie să facă alegeri înțelepte și că ceea ce am făcut eu acolo, a fost decât o lecție neînvățată, despre asta a fost vorba. Mă tot gândesc cum să i le explic.„, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Ce a pățit Bianca Drăgușanu într-un parc

Vedeta a povestit că a fost criticată de alte mămici că ar merge parc „prea aranjată”. „Ce mi s-a întâmplat recent în parc: după emisiune, mă duc cu fiică-mea în parc, că să alerge și ea la aer curat. Și ca mamă să poată respira, să își facă și ea treaba. La locul de joacă mă întâlnesc mereu cu mame sau bone. Nu îmi răspund niciodată la salut. Ba mai mult, comentează despre mine că sunt machiată și coafată.

Sunt norocoasă să am o profesie care presupune să am grijă de imaginea mea, dar oricum așa sunt eu mereu, mă știți dintotdeauna. E greu să ai copil mic, e cel mai greu proiect din viață. Dar, doamnelor, țin cu iubirea, nu uitați ceva important: fiți femei, nu doar mame”, a povestit Bianca Dragusanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: