Redactia.ro
Home » Monden » Care este, de fapt, motivul pentru care Florin Salam nu-l suportă pe Jador. Conflictul fost inițiat pe Tik Tok

Care este, de fapt, motivul pentru care Florin Salam nu-l suportă pe Jador. Conflictul fost inițiat pe Tik Tok

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Toți românii îl cunosc, îi ascultă melodiile, iar piesele sale sunt mereu în trending pe Youtube. Artistul se bucură de o mare faimă atât în țară, cât și în străinătate, visul multora fiind ca manelistul să le cânte la nuntă sau botezuri. Totuși, voi știați care este motivul pentru care Florin Salam nu-l suportă pe Jador?

De ce Florin Salam nu-l suportă pe Jador

Noua generație de maneliști urcă în vârfurilor topurilor muzicale. În acest context, se pare că Florin Salam nu este foarte fericit de acest lucru. Cunoscutul cântăreț a decis să vorbească despre Jador, unul dintre artiștii ce fac parte din noul val din industrie.

Conflictul dintre Florin Salam și Jador a început pe Tik Tok

Florin Salam s-a arătat deranjat de succesul de care are parte Jador, pe care acum îl cunoaște toată țara. Se pare că există un conflict între generații, mai ales pentru că scandalul se mută și în mediul online, mai precis pe Tik Tok. Care este motivul pentru care Regele manelelor nu rezonează cu fostul concurent de la Survivor România 2021?

Florin Salam: Jador nu e original!

Florin Salam a susținut că Jador nu ar fi la fel de original precum el sau Adi Minune. Mai mult, regele manelelor a spus că acesta ar copia stilul ce i-a consacrat. Nu este prima oară când Florin Salam îl atacă pe tânărul cântăreț, căci în trecut acesta se arăta deranjat de faptul că după ani de muncă în care s-a dedicat carierei sale vin noi interpreți de manele ce susțin că se află pe primul loc.
„Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea, fără niște ani de muncă, fără ani de experiență… Să spui că tu faci, că dregi, că ești. Eu sunt pentru copiii mei numărul 1. Și dacă cântam mai prost, pentru copiii mei tot eram numărul 1, că eu aduc două pâini acasă. Când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei… și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite… Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună… te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen…Dar, la urma urmei, lasă-i mă să spună ce vor ei și noi să fim în continuare așa…”, a spus Florin Salam la Taraf TV, potrivit playtech.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: