Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul real pentru care Gina Pistol a renunțat la televiziune. Abia acum s-a aflat adevărul

Care este motivul real pentru care Gina Pistol a renunțat la televiziune. Abia acum s-a aflat adevărul

Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre plecarea vedetelor de la Chefi la Cuțite! De ce nu mai urmărește emisiunile pe care le-a moderat ani de zile

Gina Pistol este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta se bucură de iubirea soțului său, Smiley, alături de care are o fiică superbă, micuța devenind rapid centrul universului lor. Cu toate acestea, fanii au fost surprinși când, cu câteva luni în urmă, vedeta și-a anunțat retragerea sa din televiziune. Gina Pistol a dezvăluit recent motivul real al acestei decizii. Iată ce a declarat!

Care este motivul real pentru care Gina Pistol a renunțat la televiziune

Gina Pistol a luat hotărârea de a părăsi postul Antena 1, după 7 ani în care a fost gazda emisiunii Chefi la Cuțite. Motivația ei pentru această schimbare a fost dorința de a lua o pauză pentru a se dedica creșterii fiicei sale, Josephine.

Admiratorii soției lui Smiley au fost uimiți în vara acestui an atunci când Gina Pistol a publicat un mesaj detaliat pe platformele de socializare, explicându-și decizia neașteptată.

Recent, într-un interviu acordat Revistei VIVA, fosta vedetă de televiziune și-a împărtășit experiențele dificile prin care a trecut în 2022, considerat de ea cel mai an complicat al vieții sale.

Anul 2022 a fost unul cumplit de greu pentru Gina Pistol. Prin ce a trecut fosta prezentatoare

Gina Pistol s-a deschis în fața publicului, dezvăluind că a trecut prin perioade dificile de sănătate, care au inclus depresie, episoade de burnout și două infectări cu COVID-19. Ca urmare, a hotărât să își ia o pauză de la cariera sa în televiziune pentru a-și recăpăta sănătatea și pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa, compusă din Smiley și fiica lor.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie.

Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat.

Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun.

Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet.” Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine., a declarat Gina Pistol, pentru sursa menționată anterior.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: