Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al lui Neti Sandu. Ce scrie, de fapt, în buletinul celei care prezintă horoscopul la Pro TV

Care este numele real al lui Neti Sandu. Ce scrie, de fapt, în buletinul celei care prezintă horoscopul la Pro TV

GALERIE FOTO (2)

Cunoscută sub numele de Neti Sandu de către iubitorii de astrologie, faimoasa prezentatoare a horoscopului de la Știrile Pro TV poartă în realitate un alt nume. În buletinul de identitate al vedetei, care este prezentată în cele ce urmează, este înscris numele ei real la naștere.

Cu o carieră de peste două decenii în televiziune, Neti Sandu a devenit o prezență familiară pe micile ecrane ale românilor. Ea oferă în fiecare zi horoscopul celor care urmăresc Știrile Pro TV, alături de alte informații despre previziunile astrale, destin și compatibilitatea zodiilor. Popularitatea ei a fost remarcată încă de la începuturile în lumea televiziunii.

Ce nume are, de fapt, Neti Sandu

Înainte de a se dedica mass-mediei, Neti Sandu a avut o altă ocupație. Ea a lucrat ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură, dar a părăsit această carieră în favoarea televiziunii. Încă de la debutul său în lumea showbiz-ului, ea a câștigat inimile a numeroși telespectatori. Una dintre trăsăturile distinctive ale personalității sale a devenit podoaba sa capilară, o coafură care a devenit asociată cu imaginea sa de-a lungul timpului. Deși prezintă horoscopul de peste un sfert de veac, puțini români cunosc detalii mai intime despre viața lui Neti Sandu.

Unul dintre aceste secrete ține de numele ei real. Înainte de a deveni Neti Sandu, ea a fost numită Aneta la naștere. Motivul pentru care nu mai folosește acest nume astăzi și s-a stabilit asupra pseudonimului Neti Sandu este legat de cariera sa în televiziune. Când a debutat pentru prima dată în industria televizată, astrologului i s-a sugerat să-și schimbe numele, deoarece suna mai puțin atrăgător.

A vrut să își schimbe numele când a intrat în televiziune

Chiar Neti Sandu însăși a împărtășit cum s-a petrecut această transformare. S-a întâmplat ca astrologul să se fi născut pe 25 noiembrie, însă în documentele oficiale apare data de 24 noiembrie, deoarece medicul care a asistat la naștere a sfătuit-o pe mama ei să-i schimbe data de naștere cu o zi mai devreme, pentru a fi mai mare. Mama astrologului nu a realizat că pe 25 noiembrie se sărbătorea Sfânta Ecaterina.

Astfel, Neti Sandu a adoptat acest nou nume în cariera sa de televiziune și l-a păstrat de-a lungul anilor. Deși mulți o cunosc doar sub acest pseudonim, este important să se menționeze că numele ei real este Aneta. Alegerea numelui Neti Sandu a contribuit la crearea unei identități puternice în domeniul astrologiei și a stabilit o legătură profundă cu publicul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: