Redactia.ro
Home » Știri » Care este prețul pe care Gică Hagi îl cere pentru o noapte de cazare la hotelul lui. Simona Halep face concurență

Care este prețul pe care Gică Hagi îl cere pentru o noapte de cazare la hotelul lui. Simona Halep face concurență

Gică Hagi oferă o experiență de cazare de lux pentru oaspeții care își doresc o escapadă de neuitat în stațiunea Mamaia, la hotelul său, Iaki.

Cu mini vacanța de 1 Mai în apropiere, românii își fac planuri pentru a petrece timpul pe litoralul românesc, iar hotelul lui Gică Hagi se remarcă ca o opțiune deosebită pentru cei care caută confort și servicii de calitate. Situat în Mamaia, hotelul Iaki dispune de 120 de camere, fiecare dotată cu facilități moderne precum minibar, televizor prin cablu și aer condiționat. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de numeroase servicii și facilități, printre care saună, piscină interioară, cadă cu hidromasaj, duș cu hidromasaj, zonă de sport, centru spa și o sală de conferințe.

Care este prețul pentru o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi

Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi de 1 Mai este de 995 de lei pentru doi adulți, un tarif care reflectă nivelul de lux și confort oferit de această locație exclusivistă. Parcarea privată este disponibilă contra cost suplimentar și nu este inclusă în tariful de cazare.

Hotelul Iaki, care funcționează din anul 1999, își atrage clienții nu doar prin calitatea serviciilor, ci și prin atmosfera primitoare și facilitățile premium. Numele hotelului provine de la cei doi copii ai lui Gică Hagi, Ianis și Kira.

Pentru cei care doresc să se răsfețe și mai mult, hotelul oferă pachete speciale și acces la un centru spa elegant, unde oaspeții se pot relaxa și bucura de tratamentele oferite. Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria românească și internațională, iar băuturile pot fi savurate la barul cu pian, pe terasă sau la barul de lângă piscina în aer liber.

Cu toate că tarifele pot fi considerate ridicate pentru unii, hotelul lui Gică Hagi este o alegere preferată pentru cei care caută o experiență de cazare de înaltă calitate și o oază de relaxare pe malul mării.

Prețul cerut de Simona Halep la hotelul ei din Mamaia

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Simona Halep cere suma de 1.000 de lei pentru o noapte de cazare într-un apartament din hotelul său. Chiar reprezentanții unității au făcut publică suma.

Hotelul Simonei Halep, numit „Lotus”, impresionează cu camerele sale, însă nu a pregătit oferte speciale pentru vacanța de Paște, astfel că cei interesați de cazare la acest hotel trebuie să fie pregătiți să scoată o sumă semnificativă din portofel.

Prețul cerut pentru o vacanță de Paște la hotelul Simonei Halep din Mamaia este destul de ridicat. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Simona Halep cere suma de 1.000 de lei pentru o noapte de cazare într-un apartament din hotelul său. Reprezentanții unității au confirmat acest preț, adăugând că nu este inclus micul dejun în această sumă.

Astfel, pentru un sejur în perioada 1-6 mai, un turist care dorește să fie cazat la acest hotel trebuie să fie pregătit să scoată din buzunar suma totală de 5.000 de lei, sau aproximativ 1.000 de euro.

Hotelul Simonei este situat la doar 100 de metri de plajă și a fost inaugurat acum 4 ani. Construit în stilul „aparthotel”, acesta dispune de 20 de camere, fiecare dotată cu o sufragerie, un dormitor, o baie și o bucătărie complet utilată. Oferă, de asemenea, apartamente cu unul sau două dormitoare și studiouri pentru două persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: