Redactia.ro
Home » Monden » Care este tariful Cleopatrei Stratan la un concert! Artista câștigă cât tatăl și soțul la un loc

Care este tariful Cleopatrei Stratan la un concert! Artista câștigă cât tatăl și soțul la un loc

Care este tariful Cleopatrei Stratan la un concert! Artista câștigă cât tatăl și soțul la un loc

Care este tariful Cleopatrei Stratan la un concert! Cu o voce de aur, artista ajunge să ia mai mult decât tatăl și soțul ei la un loc.

Care este tariful Cleopatrei Stratan la un concert! Artista câștigă cât tatăl și soțul la un loc

S-a făcut remarcată și de neuitată în urmă cu mulți ani prin hit-ul „Ghiță”, însă odată ce a revenit pe scenă, a continuat să ne surprindă din toate punctele de vedere. Cleopatra Stratan trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții. Artista se bucură de o frumoasă poveste de iubire, alături de bărbatul lângă care se vede o viață întreagă, dar și de un adevărat succes pe plan profesional.

Cu o voce de aur, artista este adesea chemată la concerte renumite, astfel agenda ei este de cele mai multe ori plină. Fanii s-au întrebat ce sumă câștiga în doar câteva ore datorită talentului ei artistic, astfel, potrivit playtech.ro, artista ajunge să ia mai mult decât tatăl și soțul ei la un loc. În urma declarațiilor date de către un vestit organizator de spectacole, Cleopatra Stratan câștigă aproximativ 5000 de euro în doar 35 de minute, având un impresionant succes.

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de spectacole, pentru Playtech.ro.

Cleopatra Stratan este un influencer pe rețelele de socializare

Mai mult, Cleopatra Stratan mai încasează bani și din reclame, pe conturile sociale, acestea fiind de ordinul miilor de euro. Căci valul pandemic face ravagii iar multe dintre concerte sunt anulate, artista are numeroase soluții pe listă.

Cu lecția învățată, asta după ce a mai trecut o dată printr-o asemena perioadă în care pe plan profesional nu are prea mult de muncă din cauza restricțiilor, Cleopatra Stratan câștigă bani frumoși și din promovarea unor articole vestimentare sau a unor produse alimentare, pe conturile ei sociale.

”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, a povestit Cleopatra Stratan, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: