Redactia.ro
Home » Știri » Care este vârsta reală a lui Viorel Cataramă. Operațiile estetice l-au transformat, în ultimii ani

Care este vârsta reală a lui Viorel Cataramă. Operațiile estetice l-au transformat, în ultimii ani

Care este vârsta reală a lui Viorel Cataramă. Operațiile estetice l-au transformat, în ultimii ani

Viorel Cataramă este un bine cunoscut om de afaceri din România, care a intrat, recent, în vizorul presei din cauza inițiativei de a se contamina cu noul coronavirus. Zilele acestea, datorită expunerii, a ieșit la iveală și un detaliu inedit despre soțul Adinei Alberts: bărbatul a apelat la nenumărate intervenții estetice. Tocmai aspectul întinerit al acestuia i-a făcut pe mulți să se întrebe care este vârsta lui reală.

Care e vârsta reală a lui Viorel Cataramă

Bărbatul este într-o formă fizică de invidiat, iar tenul e lipsit de riduri. Asta, se datorează în mare parte și a intervențiilor estetice la care s-a supus bărbatul de-a lungul anilor. Viorel Cataramă a recunoscut de mai multe ori în public că și-a făcut diverse intervenții pentru a ține ridurile departe de chipul său.

Bărbatul recomandă tuturor să apeleze la „descoperirile” medicinii moderne și să se bucure de rezultatele rapide. „Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a declarat Viorel Cataramă.

Cât despre vârsta reală a lui Viorel Cataramă, bărbatul a împlinit 65 de ani în luna ianuarie a acestui an.

Operațiile estetice l-au transformat în ultimii ani

Adina Alberts, soția bărbatului și un medic estetician renumit, a recunoscut că Viorel Cataramă îi este pacient. Ea spune, însă, că inițiativa de a-și îmbunătăți aspectul fizic îi aparține în totalitate bărbatului.

„Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”, a transmis aceasta.

Etichete: