Redactia.ro
Home » Monden » Care mai este starea lui Rică Răducanu și a soției sale, după ce s-au infectat cu Covid19

Care mai este starea lui Rică Răducanu și a soției sale, după ce s-au infectat cu Covid19

Rică Răducanu, probleme grave de sănătate

Care mai este starea lui Rică Răducanu și a soției sale. Începutul de an nu a fost unul tocmai bun pentru fostul sportiv, Rică Răducanu și soția sa. Cei doi s-au îmbolnăvit de coronavirus și au avut nevoie de internare. De altfel, soția lui Rică Răducanu are o infecție severă, iar medicii au intubat-o

Care mai este starea lui Rică Răducanu și a soției sale

Care mai este starea de sănătate a lui Rică Răducanu și soția sa. Rică Răducanu și soția sa sunt în continuare internați în spital, după ce s-au infectat cu coronavirus. Soția fostului sporitv are simptome mai severe și a avut nevoie de intubare. Au apărut, între timp, noi informații despre starea lor, informează wowbiz.ro.

În privința lui Rică Răducanu, medicii i-au spus că poate pleca acasă, dar el nu vrea să-și lase soția singură, în aceste momente.

„Eu cum am venit așa sunt! Stau în pat, fac două injecții… Nu mi-au dat nimic. Eu cred că puteam să stau acasă. Dar așa, singur, cred că făceam vreo prostie. Plecam de acasă… Nu am simptome. De aia l-am și întrebat pe domnul doctor, nu-mi dai și mie o pastilă? Femeia mi-a zis că, dacă vreau, pot să mă duc acasă, dar singur? Eu nu pot să stau singur”, a declarat Rică Răducanu într-o emisiune TV.

Rică Răducanu, despre infecția cu Covid19: ”E urâtă de tot”

Rică Răducanu a precizat și cum este să fii bolnav de coronavirus. Nu este deloc plăcut, potrivit spuselor sale.

„Băi, tată, e urâtă de tot, să mor eu! Să aveți grijă, să nu ajungeți aici, că te iau toate. Eu cred că am avut o formă ușoară, dar alții… Toată stima pentru doctori, asistente, nici nu le vezi fețele, toată stima și pentru polițiști”,a adăugat Rică Răducanu.

Soția sa a fost prima care s-a infectat cu virusul, a mai spus Rică Răducanu. El crede că s-a contaminat după ce s-a apropiat de ea ca să o îngrijească.

„Ea avea frisoane, nu avea somn. I-am făcut masaj şi cred că atunci am luat şi eu. A făcut un tomograf, să vedem ce va fi (…) “Mi-e şi frică să o sun, că nu răspunde. Ea e mai rău, cum am zis”, a explicat fostul portar al Rapidului.

Mesajul Rapid pentru Rică Răducanu

Pe rețelele de socializare, clubul Rapid, unde cu ani în urmă, Rică Răducanu a fost portar, a venit pe rețelele de socializare cu mesaje de încurajare la adresa acestuia.

“Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19. Însănătoșire grabnică”, a precizat clubul Rapid, pe pagina de Facebook!

Necula Răducanu pe numele real are 74 de ani  și este fost portar, al echipei care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid în 1967. Totodată, a mai jucat în cariera sa, la formaţiile Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti. Rică Răducanu a făcut parte și din echipa naţională de fotbal a României care a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Mexic, 1970.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: