Redactia.ro
Home » Homepage » Care sunt cele 3 echipe finaliste de la America Express. Una din ele va pleca acasă cu 30.000 de euro în curând

Care sunt cele 3 echipe finaliste de la America Express. Una din ele va pleca acasă cu 30.000 de euro în curând

Reality-show-ul America Express – Drumul Soarelui 2023 a adus în atenția publicului o serie de emoții și tensiuni intense, iar acum, pe măsură ce se apropie de final, suspansul crește în rândul fanilor. Iată evenimentele recente din competiție, descoperind echipele finaliste și provocările intense pe care concurenții le-au întâmpinat în drumul lor spre marea finală.

Prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, a dezvăluit că ultimele zile ale competiției sunt extrem de dificile pentru concurenți. Aceștia au fost supuși unor provocări complexe și misiuni inedite pentru a dovedi că merită să câștige titlul de campioni, trofeul și premiul în valoare de 30.000 de euro. Astfel, competiția a atins cote maxime de intensitate, punând la încercare abilitățile și rezistența participanților.

Cine sunt finaliștii America Express 2023

Semifinala America Express – Drumul Soarelui 2023 a fost etapa în care concurenții au fost puși față în față cu teste complexe și provocări ce au testat nu doar abilitățile lor fizice, ci și cunoștințele culturale și respectul pentru tradițiile locale. Fiecare persoană a fost nevoită să-și depășească limitele și să-și extindă orizonturile pentru a rămâne în cursa pentru marele premiu.

După traversarea a mii de kilometri pe Drumul Soarelui, momentul mult așteptat a sosit – dezvăluirea echipelor care vor lupta în marea finală. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au ocupat primele două locuri, asigurându-și astfel un loc în finala ce se anunță plină de provocări și neașteptări. A treia echipă finalistă este formată din Alexia și Aris Eram, cei doi copii ai celebrei Andreei Esca. Aceștia au reușit să câștige biletul de aur în semifinala concursului, marcând un moment memorabil în competiție.

Cine va câștiga America Express 2023

Viitorul marelui titlu, a trofeului și a premiului în valoare de 30.000 de euro rămâne incert, iar fanii sunt nerăbdători să descopere cine va ieși triumfător din această confruntare acerbă. Echipa Laura Giurcanu și Sânziana Negru, având la bază o combinație de inteligență și determinare, se confruntă cu duo-ul Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, cunoscuți pentru spiritul lor competitiv și abordarea proactivă a oricărei provocări. Alexia și Aris Eram aduc o notă proaspătă și tineresc în competiție, și cu sprijinul susținătorilor, ar putea surprinde pe toată lumea.

S-ar vehicula faptul că echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru ar fi marea câștigătoare a premiului de 30.000 de euro din acest sezon.

„Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a povestit jurnalistul Dan Medișanu pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: