Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care sunt cele mai bune site-uri pentru transferul fișierelor mari

Care sunt cele mai bune site-uri pentru transferul fișierelor mari

Transfer fișiere mari

Transferul de fișiere de dimensiuni mari este deja o necesitate, așa că este vital să știm ce instrumente putem folosi pentru a ne duce la bun sfârșit sarcinile. Chiar dacă le folosim în ineteres personal, sau pentru facultate sau job, trebuie să cunoaștem care sunt cele mai bune site-uri pentru a transfera fișiere de dimensiuni mari.

Ce site-uri poți folosi pentru a transfera date de dimensiuni mari

Dacă trebuie să transferi fișiere de dimensiuni mari, un instrument foarte folositor pe care să îl ai la îndemână este cunoștința site-urilor specializate, care se ocupă cu acest lucru.

WeTransfer

WeTransfer este un serviciu foarte cunoscut și simplu de folosit. Are o variantă gratuită, pe care poți să transferi date până în limita de 2 GB. Un dezavantaj poate este acela că fișierele transferate sunt acolo doar pentru 14 zile, iar apoi exipiră. Totuși, acest site are și varianta plătită, care este, desigur, mult mai convenabilă, pentur că fișierele expiră într-o perioadă mult mai lungă, iar limita de spațiu folosit este de 20 GB.

MyAirBridge

MyAirBridge este un site care oferă cel mai mare spațiu disponibil în mod gratuit. Totuși, există și un dezavantaj, dar dacă ești conștient de el încă de la început, acesta s-ar putea să nu fie un inconvenient. Astfel, poți trimite până la 20 GB de fișiere, dar acestea expiră în doar 72 de ore. Există și o limită lunară, pentru că pe acest site trebuie să îți faci cont și astfel ți se va interzice să mai trimiți fișiere dacă ai depășit 200 de GB în 30 de zile.

YoTransfer.ro

YoTransfer.ro este un site românesc destinat transferului de fișiere. Acesta poate găzdui fișiere timp de șapte zile, iar acestea nu trebuie să fie mai mari de 3GB.

Transferxl.com

Transferxl.com este un alt site care te poate ajută să transferi fișierele de dimensiuni mari. Are o capacitate de 5 GB și are o valabilitate de șapte zile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: