Redactia.ro
Home » Știri » Care sunt cele mai căutate meserii din 2022

Care sunt cele mai căutate meserii din 2022

Unele locuri de muncă sunt deosebit de solicitate. Unele titluri de locuri de muncă au înregistrat o creștere deosebit de amețitoare – de la lucrătorii de depozit și șoferii de livrare de care companiile au nevoie pentru a îndeplini toate acele comenzi online până la recrutorii care fac posibile toate celelalte angajări. Iată cele mai căutate locuri de muncă, potrivt site-ului themuse.com.

Care sunt cele mai căutate meserii din 2022

1. Consultant în recrutare (creștere de 332,12%)

Companiile au nevoie disperată de ajutor pentru a ocupa toate celelalte locuri libere, așa că nu este de mirare că persoanele care lucrează în domeniul achiziției de talente – a căror sarcină este să recruteze și să angajeze pe toți ceilalți – sunt la mare căutare.

2. Asociat la serviciul clienți (creștere de 285,65%)

Profesioniștii din domeniul serviciilor pentru clienți ajută organizațiile să țină legătura cu persoanele care le cumpără și le folosesc produsele și serviciile, de la procesarea comenzilor până la gestionarea reclamațiilor. Și știm că clienții nu au avut neapărat cel mai bun comportament în perioada pandemiei…

3. Dezvoltator full-stack (creștere de 141,39%)

Dezvoltatorii de software sunt de mult timp la mare căutare, iar BLS estimează că locurile de muncă vor crește cu 22% între 2020 și 2030 (adică de aproape trei ori mai mult decât media de 8% pentru toate ocupațiile). În plus, epuizarea a fost galopantă în rândul dezvoltatorilor de software în timpul pandemiei, iar ratele de demisie în domeniul tehnologic le-au depășit chiar și pe cele din domeniul sănătății.

4. Manager de proiect (creștere de 135,08%)

Managerii de proiect ajută echipele să facă lucrurile la timp și în limitele bugetului, indiferent care ar fi aceste „lucruri” (lansarea unei noi inițiative, furnizarea de servicii etc.). Organizațiile din toate industriile – de la comerț electronic la finanțe și construcții – au nevoie de PM pentru a-și atinge obiectivele.

5. Asistent medical administrativ (creștere de 131,74%)

La fel ca managerii de proiect, asistenții administrativi – care își asumă o gamă imensă de sarcini, de la programare la cercetare, pentru a ajuta la menținerea funcționării echipelor și birourilor – sunt necesari în fiecare tip de organizație și în fiecare industrie. Într-o perioadă în care unitățile medicale se află sub presiune, iar demisiile în domeniul sănătății sunt numeroase, nu este deloc un șoc faptul că, în special, asistenții administrativi medicali sunt la mare căutare.

Topul continuă cu:

6. Contabil (creștere de 128,04%)

7. Cercetător de date (creștere de 116,32%)

8. Manager de produs (creștere de 100,33%)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: