Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care sunt cele mai sexy nume din lume? Verifică dacă şi al tău se află printre ele

Care sunt cele mai sexy nume din lume? Verifică dacă şi al tău se află printre ele

Nume sexy

Te-ai gândit vreodată care sunt cele mai sexy nume din lume? Iată că acum vei afla, pentru că a fost întocmit un top al celor mai senzuale numele, atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Cele mai sexy nume din lume. Al tău e pe listă?

Acest top a fost format în nu mai puțin de cinci ani, iar persoana care a decis să facă acest top este Laura Wattenberg, scriitoare și influencer.

Aceasta și-a întrebat audiența care este cel mai sexy nume, iar aceștia au avut de ales dintre 40.000 de nume. Ceea ce a observat aceasta este că oamenilor li se par sexy numele de origine latină sau franceză.

„Un lucru care este evident este că avem o bază de utilizatori în mare parte americană și vorbitoare de limbă engleză, iar americanii încă mai au imaginea amantului latin”, a spus Wattenberg. „Aceste nume sunt italiane, spaniole și franceze. Puteți chiar să faceți rusă, cu Dmitri”, a glumit aceasta.

Iată care este lista completă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

  1. Nume de bărbat: Alessandro. Nume de femeie: Scarlett
  2. Lorenzo, Nicolette
  3. Rhett, Natalia
  4. Romeo, Anaïs
  5. Mateo, Paulina
  6. Dimitri, Alessandra
  7. Dane, Chanel
  8. Marcelo, Soraya
  9. Dante, Adrianna
  10. Rémy, Giuliana

Singurul nume care este folosit des în România este Adrianna, dar după cum explică cea care a organizat votarea acestui top, numele simple nu își au locul aici, așa că au trebuit adăugați doi „n”.

După cum putem observa, cele mai multe dintre aceste nume sunt exotice.

„Numele exotice au „un element de fantezie. Acestea sunt numele care sunt alese pentru mărcile de lenjerie, de exemplu, sau pentru parfumuri”, a spus Laura Wattenberg.

„Chanel este cu siguranță inspirat de marea creatoare de modă, iar modelele ar fi putut să o inspire pe Paulina. Numele provin și din cărți romantice, precum „Romeo și Julieta” ale lui Shakespeare. Rhett și Scarlett au ieșit imediat din paginile filmului „Gone With The Wind”, de Margaret Mitchell”, a mai spus Laura Wattenberg.

De ce să alegem cele mai sexy din lume?

Cea care a fost în spatele acestui proces, Laura Wattenberg, a explicat de ce a vrut să facă acest lucru și să stabilească care sunt considerate cele mai atractive nume din întreaga lume.

„Am vrut să putem oferi vizitatorilor noștri o înțelegere a modului în care numele nostru este important pentru alți oameni”, a spus Wattenberg, autorul „The Baby Name Wizard. Cu toții purtăm propriile noastre predicții date de numele noastre, bazate pe propria noastră experiență personală. Este frumos să obținem o perspectivă diferită fără, să zicem, să organizăm un sondaj”, a specificat Laura Wattenberg.

Dar care sunt cele mai neatractive nume din lume?

Dacă a fost creat un top pentru cele mai atractive nume ale lumii, iată că a fost creată și o listă cu cele mai puțin senzuale nume din lume. Acestea sunt acel tip de „nume bătrânicioase”, pe care le asociem mai degrabă cu oamenii în vârstă.

  1. Bob, Gertrude
  2. Ernest, Bertha
  3. Norman, Agnes
  4. Dick, Ethel
  5. Howard, Mildred
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: