Redactia.ro
Home » Știri » Care sunt persoanele mai expuse la mușcăturile țânțarilor. Cum sunt atrase insectele

Care sunt persoanele mai expuse la mușcăturile țânțarilor. Cum sunt atrase insectele

Piscatura de tantari

Vara, toată lumea se bucură de vremea călduroasă și de plimbările de seară alături de persoanele dragi. Din nefericire, țânțarii strică toată bucuria și toată atmosfera.

Pentru acest lucru, trebuie să știm cum să ne ferim de aceste insecte. Citește mai jos câteva trucuri care te scapă de înțepătura de țânțari.

Care sunt persoanele mai expuse la mușcăturile țânțarilor

Verile sunt cele mai așteptate de majoritatea oamenilor. În această perioadă, plimbările în aer liber cu familia sau cu prietenii sunt cele mai frumoase.

Din păcate, apariția țânțarilor strică toată atmosfera. După cum bine se știe, există insecticide care pot cauza reacții adverse, de aceea vă recomandăm câteva trucuri pentru a scăpa de pișcăturile de țânțari. Femelele se hrănesc cu sângele mamiferelor, printre care și oamenii, iar în urma lor piele rămâne roșie și imflamată

Persoanele care sunt atractive pentru țânțari sunt cele care au genele moștenite. Sunt persoanele cu grupa de sânge O, femeile gravide, persoanele care consumă alcool și persoanele care fac sport.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a declarat că a descoperit un truc genial pentru a te trata de înțepăturile țânțarilor. Conform acesteia, cu o jumătate de oră înainte de a ieși afară, trebuia luat o pastilă de B complex.

Totuși, medicul avertizează că aceste pastile trebuie luate doar atunci când este nevoie, în caz contrar acestea cresc pofta de mâncare.

De asemenea, alți specialiști recomandă să se consume usturoi pentru a ține la distanță țânțarii. pentru că insectelor nu le place mirosul de usturoi.

Se pot folosi diferite spray-uri cu insecticide, fie se amplasează diferite dispozitive create special pentru eliminarea acestora.

Ce nu trebuie să faci pentru a nu fi mușcat de țânțari

Pentru a nu fi mușcat de țânțari încearcă să nu te îmbraci în culori aprinse dar cu mânece lungi. Nu se folosesc parfumuri sau deodorante cu arome puternice, se evită iluminarea prea tare a teraselor și zonelor din apropierea ușilor și ale ferestrelor.

Plantarea florilor au efect de repelent pentru țânțari. Lavanda este o floare cu un miros amețitor și alungă țânțarii. Pentru a împiedica intrarea țânțarilor în casă, lavanda uscată pusă la fereastră împiedică intrarea insectelor în casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: