Redactia.ro
Home » Știri » Care sunt plantele care elimină metalele grele din organism: „Repară și vindecă organele”

Care sunt plantele care elimină metalele grele din organism: „Repară și vindecă organele”

Care sunt plantele care elimină metalele grele din organism: „Repară și vindecă organele”

Anumite plante ar putea elimina metalele grele din organism. Iată amănunte!

Care sunt plantele care elimină metalele grele din organism: „Repară și vindecă organele”

Intoxicația cu metale grele reprezintă acumularea excesivă de anumite tipuri de metale în corp, ceea ce poate duce la deteriorarea sănătății. Metalele grele pot include plumb, mercur, arsenic, cadmiu și altele. Acestea pot intra în organism prin consumul de alimente sau apă contaminate, inhalarea aerului poluat, prin contactul cu produse care conțin aceste metale sau a ingerării vopselelor pe baza de plumb, de pildă.

Simptomele intoxicației cu metale grele pot varia în funcție de tipul de metal, cantitatea acumulată și durata expunerii. Totuși, trebuie să rețineți că unele simptome comune pot include:

  • Grețuri, vărsături și diaree
  • Dureri abdominale
  • Dificultăți respiratorii
  • Anemie
  • Tulburări neurologice, cum ar fi amorțeală, dificultăți de coordonare și modificări ale comportamentului
  • Deteriorarea funcției renale sau hepatice

Cu toate acestea, ar exista anumite plante care pot ajuta la eliminarea acestora. Metalele frecvent acumulate sunt plumbul, mercurul, cadmiul sau arsenicul.

Usturoi

Unul dintre cele mai puternice alimente care ajută corpul este usturoiul, care poate elimina toxinele și metalele grele din organism, în special plumbul.

Afine sălbatice

Afinele sălbatice repară și vindecă organele și toate zonele din corpul de unde sunt scoase metalele grele sau toxinele. Este singurul aliment cunoscut la ora actuală care ar putea inversa boala Alzheimer, potrivit Antena 3 CNN.

Brusture

Rădăcina brusturelui scoate toxinele din ficat. Mai elimină hormonii toxici ingerați din metale, materiale plastice, erbicide și fungicide. Regenerează ficatul afectat de Epstein Barr, viermi, ciuperci, herpes zoster, HHV-6, bacterii dăunătoare, citomegalovirus sau alți agenți patogeni. Fitochimicele din rădăcină reduc chisturile, îmbunătățesc țesutul cicatricial și purifică lobii ficatului, conform sursei menționate mai sus.

Pulbere de extract de iarbă de orz

Această iarbă are capacitatea de a extrage metalele grele din tractul intestinal, splina, pancreas, tiroidă și sistemul reproducător. Pulberea de extract de iarbă de orz pregătește mercurul pentru absorbția completă de către spirulina.

Spirulina

Această algă comestibilă atrage metalele grele din sistemul nervos central, creier și ficat și absoarbe metalele grele extrase de pudra de extract de iarbă de orz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: