Redactia.ro
Home » Știri » Cariera lui Will Smith are de suferit după palma dată la Oscar. Filmările la Bad Boys 4 au fost întrerupte

Cariera lui Will Smith are de suferit după palma dată la Oscar. Filmările la Bad Boys 4 au fost întrerupte

Cariera lui Will Smith ar putea suferi grave schimbări în urma gestului asupra lui Chris Rock la ceremonia Oscarurilor de weekendul trecut. După ce i-ar fi jignit neintenționat soția, prezentatorul de la Oscar a fost pălmuit de celebrul Will Smith. Actorul ar putea fi dat afară din pelicula Bad Boys, deoarece Sony întrerupe filmările la a patra ediție a francizei de film după rușinea de la Oscar.

Filmările la Bad Boys 4 au fost suspendate

Palma pe care Will Smith i-a dat-o prezentatorului de la Oscar îl costă scump pe actor. Filmările la cel de-al patrulea film al francizei „Bad Boys” au fost oprite de Sony pe termen nedefinit, după evenimentul rușinos de la Oscar, potrivit The Hollywood Reporter. Filmul l-ar fi revăzut pe Will Smith reunindu-se alături de co-starul Martin Lawrence în rolul unui agent de droguri neconformist din Miami. Bad Boys 3, lansat în 2020, a fost un mare succes de box office, cu 426 de milioane de dolari.

Și Netflix a suspendat activitatea la thrillerul de acțiune Fast and Loose, în care juca Will Smith. Potrivit The Hollywood Reporter, actorul Will Smith trebuia să apară în filmul Fast and Loose, produs de Netflix, însă reprezentanții platformei de streaming au renunțat, deocamdată, la producție.

Ce spun giganţii din cinematografie. „Colaborarea cu Will a devenit un business riscant”

„Colaborarea cu Will a devenit un business riscant”, a declarat o sursă din industria cinematografică pentru The Sun.

În urma controversei de la Oscar, Will Smith a demisionat săptămâna trecută din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, spunând că „a trădat încrederea Academiei” şi că va accepta „orice consecinţe suplimentare”.
Într-o declaraţie publicată vineri, actorul Will Smith a spus și că acţiunile sale au fost „şocante, dureroase şi de neiertat”.

Will Smith, ridiculizat într-o emisiune celebră de peste Ocean

Will Smith a fost luat peste picior la emisiunea Saturday Night Live de gazda emisiunii și de actorul Chris Redd.
Pentru a recrea evenimentul șocant de la Oscar, gazda Jerrod Carmichael și Chris Redd au jucat două roluri diferite: primul a intrat în pielea unui tânăr admirator al lui Will Smith, extaziat de șansa de a se afla în public chiar lângă idolul său, iar al doilea l-a jucat pe Will Smith însuși.
Când Will Smith (Chris Redd) se năpustește asupra unui Chris Rock imaginar și țipă în sală, admiratorul său înfocat își schimbă imediat atitudinea față de marele actor.
Momentul, aici:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: