Redactia.ro
Home » Monden » Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai nou videoclip. Cum arată cântărețul VIDEO

Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai nou videoclip. Cum arată cântărețul VIDEO

Carla’s Dreams a apărut alături de trupa sa fără machiaj pe jumătate din față în cel mai nou videoclip muzical. Iată cum arată cântărețul cu acest look!

Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai nou videoclip

Carla’s Dreams a reușit să cucerească inimele multor români. Cântărețul din Republica Moldova ne-a surprins ani la rând cu arta sa transpusă în versuri, dar și în stilul vizual al trupei, prin intermediul machiajelor profesionale ale membrilor trupei. Iată că în cel mai nou videoclip muzical, Carla’s Dreams a abordat un nou concept stilistic. Artistul și-a machiat, de această dată, doar jumătate din față, iar pe cealaltă jumătate se poate observa cum și-a lipit o mască albă.

Carla’s Dreams, sumă uriașă pentru machiaj

Carla’s Dreams a fost întrebat de Mihai Morar la podcastul, „Fain și Simplu”, de pe YouTube cât cheltuie pentru aspectul lui și al formației. Vedeta a recunoscut că alocă o sumă destul de mare pentru machiajul pe care îl poartă el și restul trupei pe parcursul unui an presărat cu evenimente și concerte:

„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro’’, a declarat artistul.

Mihai Morar i-ar fi spus numele lui Carla’s Dreams în timpul podcastului

În momentul în care vorbea despre el ca persoană, în viitor, Carla’s Dreams s-a autoproclamat ca fiind „Tudor”, ca mai apoi să realizeze ce a spus și să se întoarcă la apelativul „Sergiu” pe care cu toții îl știm. Atunci, Mihai Morar a spus și el un alt nume, respectiv „Narcis”, moment în care cântărețul l-a rugat să nu îl mai numească așa, pe un ton destul de aprig:

„Mihai Morar: Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebându-te: „Ce n-as vrea să regret?”

Carla’s Dreams: Eu îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste 5 ani. Eu stau cu țigara în mână acum și este posibil ca…Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…

Mihai Morar: Narcis!

Carla’s: Da, da, da. Să nu mă mai numești așa.

Mihai Morar: Nu-i place să-i spunem pe nume.

Carla’s: Dă să-l batem…

Carla’s (n.r- continua discutia): O să-i pară rău (n.r- referindu-se la el în viitor). Si eu, în anumite decizii, mă gândesc ce o să spună el despre ce am făcut, fix așa cum mă gândesc eu la cel de acum cinci ani, despre care ai vorbit. Eu mă bucur pentru unele lucruri pe care le-a făcut și îi mulțumesc frumos pentru anumite chestii pe care le-a decis sau pe care nu le-a făcut, deși foarte tare putea.”

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: