Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Brumă, despre infidelitate. Ce ar face nutriționista dacă ar fi pusă într-o asemenea situație

Carmen Brumă, despre infidelitate. Ce ar face nutriționista dacă ar fi pusă într-o asemenea situație

GALERIE FOTO (2) Carmen Brumă, despre infidelitate.

Carmen Brumă, despre infidelitate. Se iubesc de mai bine de 20 de ani și au împreună un copil minunat. Cu toate astea, iubita lui Mircea Badea a vorbit despre infidelitatea soțului. Carmen Brumă a spus ce va face dacă ar fi înșelată de prezentatorul tv.

Carmen Brumă, despre infidelitate. Ce ar face nutriționista dacă ar fi pusă într-o asemenea situație

Carmen Brumă, despre infidelitate. Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românes. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de două decenii și au împreună un băiat. Recent, nutriționista a participat la un eveniment monden, alături de mai multe vedete.

Aceasta a vorbit într-un interviu despre infidelitate. Întrebată cum ar reacționa dacă ar fi înșelată de iubitul ei, Carmen Brumă a răspuns: „E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice ”Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb ”Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars.

De ce nu vrea Carmen Brumă să se căsătorească cu Mircea Badea

După mai bine de 20 de ani iubire, Carmen Brumă a rămas tot cu numele de fată în buletin, iar asta pentru că un document nu reprezintă pentru ea o prioritate. Vedeta a declarat de ce nu vrea să se căsătoreacă cu Mircea Badea, deși sunt împreună de ani de zile. „Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, declară Carmen.

Carmen Bruma impreuna cu iubitul si fiul ei

Cu toate astea, nutriționista a fost cerută în căsătorie de iubitul său, mărturisind că a primit toate inelele pe care și le-a dorit. “Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”. Deși nu și-au făcut planuri de nuntă, Carmen are o idee despre cum ar vrea să arate evenimentul acesta.“Cred că ar fi o una restrânsă şi fără multe formalităţi”. Întrebată dacă își mai dorește un frățior sau o surioară pentru fiul său, Carmen Brumă a spus că nu se gândește să nască al doilea copil.

De-a lungul timpului, Carmen Brumă a recunoscut că există divergențe în cuplul cu Mircea Badea, dar că amândoi știu să le administreze și să le depășească cu succes. „Important este când tragi linie lucrurile bune să fie mai multe ca cele rele.”, a mai spus sportiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: