Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea și Carmen Brumă, imagine de senzație la piscină. Cei doi au stârnit reacții neașteptate

Mircea Badea și Carmen Brumă, imagine de senzație la piscină. Cei doi au stârnit reacții neașteptate

GALERIE FOTO (4) Mircea Badea și Carmen Brumă, imagine de senzație la piscină

Mircea Badea și Carmen Brumă, imagine de senzație la piscină. Sportiva a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini rare alături de Mircea Badea. Cei doi se află pe litoral, iar urmăritorii săi au fost încântați de fotografiile rare postate de Carmen Brumă.

Mircea Badea și Carmen Brumă, imagine de senzație la piscină. Cei doi au stârnit reacții neașteptate

Mircea Badea și Carmen Brumă, imagine de senzație la piscină.. Carmen Brumă și Mircea Badea au mers împreună la piscină, iar sportiva nu a ezitat să posteze pe rețelele de socializare câteva imagini alături de iubitul ei. Cei doi se afișează rar împreună în mediul online, dar acum, Carmen i-a surprins pe urmăritorii săi cu noile imagini. Cei doi apar îmbrățișați în piscină. De asemenea, nu putem trece cu vederea corpul tonifiat al acesteia. „Hai că pun şi o poză cu Megastarul, că tot s-a chinuit Adina Halas să ne prindă. Suntem leşinaţi să ne pozăm/postăm împreună”, spune ironică iubita lui Mircea Badea.

Carmen Bruma si Mircea Badea la piscina

Fanii sportivei au fost extrem de încăntați de noua postare a lui Carmen Brumă, felicitând-o pentru că a decis să se posteze alături de tatăl copilului ei. „În sfârşit !!! Sunteţi UNICI !!! El un insuportabil nebun in sensul bun şi tu frumoasă invidiată de lumea întreagă. Vă ador din tot sufletul !”, a scris o admiratoare la postarea făcută de Carmen Brumă.

În timpul pandemiei de coronavirus, Carmen Brumă a fost extrem de ocupată să le ajute pe femei să nu pună kilograme în plus. „Nu vă fie frică de mişcare, e starea noastră naturală, firească. Statul pe scaun multe ore la rând, urmat de stat pe altă suprafaţă ( sau în altă poziţie) nu te ajută să elimini oboseala şi stresul, ba din contră, înseamnă degradare musculară şi, pe termen lung, afectarea sănătăţii.Aşadar, cu cât eşti mai obosit, surmenat după o zi grea la birou, cu atât trebuie să te relaxezi făcând mişcare”, explică vedeta.

Secretul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 21 de ani, dar cu toate astea, cei doi preferă să fie discreți cu viața lor personală. Multă lume se întreabă cum au reușit să mențină relația pentru atât de mult timp. Vedeta a dezvăluit care este, de fapt, secretul. În timp ce multe căsnicii se destramă, se pare că Mircea și Carmen reușesc să treacă peste orice obstacol și peste orice fel de discuție mai aprinsă.„Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante.”, a spus Carmen Brumă.

De asemenea, Carmen a spus că relația cu Mircea Badea este una absolut normală. Chiar dacă mai au parte de divergențe, aceștia cedează pe rând și nu lasă această muncă pe umărul unui singur partener. Mai mult, Mircea și Carmen nu se surprind, ci doar păstrează o legătură cât se poate de naturală respectând spațiul celuilalt. „Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație. Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e poleială.”, a mai zis aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: