Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de prezentatorul tv

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de prezentatorul tv

GALERIE FOTO (2) Mircea Badea a fost arestat în Anglia.

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Celebrul juranalist a uimit pe toată lumea în ediția de joi a emisiunii ‘În gura presei’. Prezentatorul tv a povestit cum a fost arestat în Anglia, în urmă cu câțiva ani. Mircea Badea a fost dus la închisoare de către trupele speciale de intervenție. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de prezentatorul tv

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Soțul lui Carmen Brumă este cunoscut pentru opiniile sale tranșate care de nenumărate ori îi aduc critici puternice. Cu toate astea, Mircea Badea a surprins telespectatorii în emisiunea ‘.În gura presei’. Jurnalistul a povestit joi seara, cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu câțiva ani. Potrivit acestuia, a fost arestat de trupele de intervenție ale statului.

Totul se pare că a avut loc din cauza unei erori, dar a fost de ajuns încât să aibă unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, povesteste Mircea Badea.

Conform prezentatorului tv, deși a fost o eroare, acesta susține că a contribuit la această situație, fără să ofere mai multe detalii despre acest lucru. „Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…„, a mai spus jurnalistul.

Mircea Badea, arestat in Aglia

Mircea Badea, oprit de poliție

În luna februarie, Mircea Badea își anunța telespectatorii, în direct, că a fost oprit de autoritățile din București. Jurnalistul a relatat că a fost oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină, iar conform celor spuse de prezentator, acest lucru i s-a întâmplă destul de des.

Badea a șocat, din nou, spunând că a fost pentru prima oară când isi dorea să aibă coronavirus: „A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aș fi dorit să am în seara asta. Mult coronavirus mi-aș fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliția, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc.Pentru că ei sunt vigilenți, organul e vigilent – îl susțin – să ne apere, nu știu, n-am înțeles exact de cine, dar ne apără”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: