Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, testat pentru COVID19. Ce rezultat a primit jurnalistul

Mircea Badea, testat pentru COVID19. Ce rezultat a primit jurnalistul

Mircea Badea, testat pentru COVID19

Mircea Badea, testat pentru COVID19. Jurnalistul și-a făcut testul pentru coronavirus, după ce în ultimele zile a acuzat simptome specifice virusului. Astfel, Mircea Badea a spus în direct, în emisiunea rezultatul testului. Din fericire, prezentatorul tv nu este infectat cu COVI19.

Mircea Badea, testat pentru COVID19. Ce rezultat a primit jurnalistul

Mircea Badea, testat pentru COVID19. Prezentatorul emisiunii În gura presei s-a testat pentru coronavirus. Mircea Badea a acuzat în ultimele zile simptome specifice coronavirusului, motiv pentru care a decis să-și facă testul pentru a afla adevărul. Înainte de a începe emisiunea difuzată la Antena 3, jurnalistul a spus rezultatul testului.

Din fericire, rezultatul testului a fost negativ, iar fanii moderatorului pot sta liniștiți. Potrivit acestuia, se confruntă cu o alergie, dar în niciun caz nu este infectat cu COVID19. “Începem superba emisiune cu o declarație, ca să ne înțelegem de la bun început, și anume: nu am COVID! Am făcut testul astăzi: negativ! Dacă mă vedeți fornăind, nu este COVID. Fac declarația aceasta și pentru colegii mei. E ceva pe bază alergică, din când în când. În sfârșit, am și eu perioade. Ce să fac…“Deci, nu e COVID! Toată lumea să stea liniștită, e totul ok!”, a declarat Mircea Badea.

La începutul anului, Mircea Badea mărturisea că nu se va vaccina prea curând, explicând și motivul. “Nu am chef să vină unul să-mi spună că m-am vaccinat peste rând, să nu fiu subiectul unei investigații, unei anchete ‘nenorocitul dracului s-a băgat peste rând și nu s-au vaccinat alte categorii care, într-adevăr să se vaccineze’, că nu eu am făcut legea, nu eu am făcut platforma, nu eu am făcut centrele, ci oamenii pe care, sigur, îi susțin”, a spus Mircea Badea. Într-un final, jurnalistul a declarat că se va imuniza, pentru a se simți în siguranță. “Nu am chef să stau prin carantine când mă duc și eu ca un om în concediu prin afara acestei țări, foarte frumoase, de altfel, dar e frumos și în afară”, a mai precizat Mircea Badea.

Mircea Badea, indignat de experiența mamei sale la un centru de vaccinare anti-COVID19

În luna februarie, jurnalistul a comentat cazul unui bărbat din Târgu Jiu, victimă a sistemului medical din România. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani a primit la rapel o doză cu vaccinul produs de Moderna, cu toate că acesta se vaccinase cu Pfizer. Astfel, Mircea Badea a criticat dur această greșeală a medicilor. Moderatorul tv a criticat lipsa de profesionalism de care au dat dovadă specialiștii de la Târgu Jiu, care nu au verificat situația pacientului. „Am văzut că e o modă acum: îți face prima doză de la un producător și a doua doză de la alt producător, ca să nu fie pe discriminare, să nu se supere niciunul.Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca? Poate omul nu știa să citească ce scria pe ușă. Cum era aia? Trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol. Atunci de ce mă mai duc la centrul de vaccinare la specialiști? Că așa zic ‘îți dau două doze prin poștă, ți le faci singur acasă’, care-i treaba?”, a comentat Mircea Badea eroarea.

De asemenea, acesta a spus că și mama sa a vrut să se vaccineze într-unul din centrele din Capitală, dar nu a mai găsit niciun loc disponibil. Femeia a acuzat un comportament nedecvat de care au dat dovadă angajații centrului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: