Redactia.ro
Home » Monden » Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

GALERIE FOTO (3) Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, oamenii s-au întrebat cum de au reușit aceștia să-și păstreze relația intactă, în timp ce aproape toți divorțează. 

Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

Carmen Brumă și Mircea Badea au o relație de 21 de ani și dacă mare mult, va spunem că este cu siguranță! Puține cupluri ajung să conviețuiască atâția ani și să mai rămână împreună, mai ales în ultimul timp, când showbiz-ul este asaltat de anuțuri despre divorțuri.

Unul dintre secretele unei relații stabile și longevive este discreția privind viața personală, mai ales când este o persoană publică. Chiar dacă cei doi nu au spus acest lucru, anii au arătat că, fiind discreți, relația lor a fost mai puțin expusă la critici.

Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

De asemenea, foarte mulți fani de-ai acestora s-au întrebat care sunt secretele unei relații de durată, iar Carmen Brumă a dezvăluit cum au reușit să găsească echilibrul dintre viața profesională de succes și cea personală. Aceasta nu a avut un răspuns concret la întrebarea despre cum reușesc să fie împreună și după atâția ani, Carmen declarând zâmbind că: ”Habar n-am. E o surpriză și pentru noi”, iar în legărută cu cine lasă cel mai mult de la el în relație, aceasta a declarat că ”suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care se aprinde mai tare într-o anumită situație”.

De asemenea, când vine vorba despre romantism aceasta a spus că nu poate să se pronunțe la așa ceva și că la ei funcționează lucrurile altfel.

”Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e poleială”, a declarat Carmen Brumă pentru Viva.ro.

Ce a învățat Carmen Brumă de la Mircea Badea

Atât Carmen Brumă cât și Mircea Badea sunt doi oameni de televiziune cu multă experiență. De-a lungul timpului, mai ales pentru faptul că au crescut împreună, cei doi au avut și divergențe pe diferite subiecte, însî au învățat multe unul de la celălalt.

Ce a dezvăluit Carmen Brumă după 21 de relație! ”Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

”Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului.

Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a mai spus Carmen Brumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: