Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Brumă dezvăluie cum să mănânci tot ce poftești la masa de Paște fără să te îngrași

Carmen Brumă dezvăluie cum să mănânci tot ce poftești la masa de Paște fără să te îngrași

carmen bruma postul pastelui

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, iar mesele românilor vor fi cât se poate de îmbelușugate, așadar riscul de a pune câteva kilograme în plus este unul destul de ridicat. Iată cum poți mânca tot ce-și dorești fără a sta cu gândul la acul cântarului. Carmen Brumă are o serie de sfaturi pentru toți cei care se gândesc cu teamă la masa de Paște. Iată de ce trebuie să ține cont dacă doresc să rămână în formă!

Carmen Brumă dezvăluie cum să mănânci tot ce poftești la masa de Paște fără să te îngrași

Carmen Brumă este cunoscută pentru aspectul fizic impresionant și stilul de viață sănătos, fiind mereu în formă și având grijă de aspectul său. Ea oferă frecvent sfaturi și sugestii pentru a ajuta oamenii să arate și să se simtă bine în pielea lor, inclusiv în perioada sărbătorilor precum Paștele. Într-o postarea recentă, nutriționista a prezentat câteva reguli utile pentru a evita îngrășarea în această perioadă. Nu sunt greu de respectat, iar rezultatele cu siguranță vor fi pe măsură.

Carmen Brumă a dezvăluit că nu se abține de la a mânca preparatele specifice sărbătorilor pascale. Ouă, drob, friptură de miel, toate se regăsesc în meniul ei. Cel mai important aspect este reprezentat, însă de salata pe care o consumă la începutul mesei!

„Eu de Paște mănânc cozonac, drob, ouă fierte, în principiu orice mi-e poftă! Atunci când vorbim despre alimentație, efectele nu se întâmplă peste noapte. În primul rând, atunci când te așezi la masa de Paște, ai putea să începi cu o salată, că e sezonul verdețurilor. Așa că poți să mănânci ca antreu o salată, apoi mănânci mese combinate, mănânci drob, ou, ce-ți mai vine. Poți să mănânci și friptură, la final o bucățică de pască sau de cozonac”, a explicat Carmen Brumă, conform click.ro.

Desigur, Carmen a subliniat că este foarte important să mâncam din toate câte puțin și să nu ne așezăm imediat în pat după o masă copioasă, ci să ieșim în natură pentru a face câțiva pași.

Carmen Brumă este specialistă în nutriție

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România. Ea este autoarea mai multor cărți despre nutriție și fitness, printre care 500 de rețete pentru un stil de viață sănătos” și 30 de zile – program de detoxifiere și regenerare”.

Carmen Brumă este, de asemenea, prezentatoare TV și susține frecvent conferințe și seminarii despre stilul de viață sănătos și importanța unei alimentații adecvate și a exercițiilor fizice regulate. Prin activitatea sa, Carmen Brumă încurajează oamenii să își ia viața în propriile mâini și să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: