Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Brumă era de nerecunoscut în urmă cu 28 de ani. Vedeta avea 86 de kilograme FOTO

Carmen Brumă era de nerecunoscut în urmă cu 28 de ani. Vedeta avea 86 de kilograme FOTO

GALERIE FOTO (3)Carmen Bruma 86 de kg

Carmen Bruma este promotoare a unui stil de viață sănătos, iar sportul și alimentația corectă sunt pilonii principali. Ei bine, lucrurile n-au stat întotdeauna așa. O fotografie mai veche ne-o arată pe partenera lui Mircea Badea total schimbată. Iată cum arăta în urmă cu 28 de ani, dar și cum a reușit să ajungă la silueta de astăzi.

Carmen Brumă, de nerecunoscut în urmă cu 28 de ani

Fosta asistentă TV n-a fost dintotdeauna într-o formă fizică de invidiat. În urmă cu 28 de ani, Carmen Brumă cântărea nu mai puțin de 86 de kilograme. Chiar ea a făcut publică această fotografie, dorindu-și să inspire și alte doamne și domnișoare aflate în situație ei. Partenera de viață a lui Mircea Badea povestește în cartea sa, „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, că a acumulat 30 de kg într-o perioadă foarte stresantă și că i-a fost foarte greu să accepte situația în care se afla.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiam că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi,” mărturisește Carmen Brumă.

carmen bruma 86 de kilograme
Carmen Brumă avea aici 86 de kg

Vedeta a trecut de la 86 de kg la 50 kg

Ca multe alte femei, Carmen a încercat multe dieta până a ajuns la formula sănătoasă care a ajutat-o să dea jos kilogramele nedorite. Fosta asistentă TV a povestit că a încercat înfometarea, dar și alte diete restrictive, care, însă, au dat greș. „Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate”, a spus vedeta.

În cele din urmă, ceea ce a funcționat pentru ea este o dieta pe care chiar ea a creat-o, în combinație cu sport. Printre rețetele recomandate de ea se numără mâncarea de linte, supa cremă de legume, pasta de năut și multe alte rețete pe care le-a scris în cartea sa.

Așa arată Carmen Brumă la 44 de ani, fără filtre

În prezent, Carmen Bruma are 44 de ani și este într-o formă fizică de invidiat. Ea merge de 3-4 ori pe săptămână la sală, dar sportul nu lipsește în nicio zi din viața ei. Mănâncă echilibrat, evită excesele și găsește soluții ideale pentru a satisfice orice dorință culinară.

Etichete: