Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la  Sălciua a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu artistul Culiță Sterp. Cântăreața le-a vorbit sincer fanilor de pe rețelele de socializare. 

 

Adevărul despre despărțire

 

Frumoasa brunetă a vorbit deschis despre despărțirea de Culiță Sterp. Cântăreața nu s-a abținut să vorbească despre viața personală. Manelista a fost mai sinceră ca niciodată cu fanii ei. Întrebată de ce nu mai țin relațiile ca pe vremuri, frumoasa brunetă a spus adevărul în privința relației cu Sterp.

Carmen este de părere că s-a pierdut respectul de altădată pentru familia tradițională. Artista a mărturisit că își dorește să vadă mereu binele într-o persoană, dar de fiecare dată sfârșește dezamăgită.

”S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim, ne manipulează simțurile atât de tare, încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușescn să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a spus cântăreața.

Cântăreața se bucură de admirația a sute de fani, care mai de care mai înfocați, care-i știu pe de rost toate aspectele, atât pe plan profesional, cât și pe cel profesional.

 

Care a fost motivul despărțirii

 

În urmă cu câteva luni bune, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formau unul dintre cele mai solide cupluri. Însă, relația lor a avut de suferit când cei doi aveau certuri constante.

După ce vreme de mai mulți ani au împărțit atât scena, cât și casa, amândoi împărtășind aceeași pasiune pentru muzică, aceștia au decis să urmeze căi separate în viață, drept dovadă că au și ajuns la divorț.

În 2018, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis că este mai bine pentru ei să pună capăt mariajului. Deși de-abia se uscase cerneala pe certificatul de căsătorie, cei doi artiști au semnat actele de divorț.

În presă s-a speculat că artistul Culiță Sterp că ar fi avut o legătură amoroasă cu nimeni alta decât Plușica de la Puterea Dragostei, imediat după ce s-a despărțit de Carmen.

Cei doi își lăsau tot timpul comentarii care mai de care mai interesante, la fotografiile pe care le postau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, cântărețul a negat orice zvon potrivit căruia ar avea o relație cu Plușica. Într-un anumit punct, povestea lor de iubire s-a rupt.

La numai câteva luni de la despărțire, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au ajuns, din nou, unul în brațele celuilalt. După numeroase despărțiri și împăcări, între cei doi s-ar fi produs o ruptură iremediabilă. Decizia ar fi fost luată de Carmen de la Sălciua, care nu ar mai vrea să aibă de-a face cu cel care i-a fost soț.

 

Culiță Sterp nu i-a fost alături artistei

 

,,Au existat mai multe neînțelegeri între ei, de când s-au împăcat ultima dată. Ea spunea mereu că el nu o ascultă, nu o înțelege și nu îi este alături. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, oricum… nu e o noutate pentru nimeni”, a spus o sursă apropiată celor doi.

Un alt motiv care ar fi dus la despărțirea dintre cei doi este nepăsarea de care a dat dovadă Culiță. Apropiații celor doi susțin că în momentele în care Carmen de la Sălciua s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a fost nevoită să anuleze un eveniment pentru a avea grijă de starea ei, Culiță nu i-a fost alături.

Din acest motiv artista s-a supărat extrem de tare și i-a transmis unei bune prietene că nu vrea să mai audă de el și că se simte extrem de dezamăgită de gesturile sale, dar și de nepăsarea pe care o afișează față de ea.

Loading...