Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua așa cum nu ați mai văzut-o. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj

Carmen de la Sălciua așa cum nu ați mai văzut-o. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj

Cum arată Carmen de la Sălciua nemachiată?!

Carmen de la Sălciua, cunoscuta cântăreață și personalitate în mediul online, a surprins recent pe rețelele de socializare printr-o postare neașteptată și sinceră. Artista s-a afișat complet naturală, fără pic de machiaj și fără să recurgă la filtre de înfrumusețare, oferind fanilor o imagine autentică și plină de sinceritate a frumuseții sale.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o fără machiaj

Într-una dintre rarele momente în care vedetele aleg să se prezinte fără machiaj și fără retușuri digitale, Carmen de la Sălciua a demonstrat că este confortabilă în propria piele și că se bucură să împărtășească cu comunitatea un aspect autentic al personalității sale. În fotografie, artista radiază de naturalețe și încredere, atrăgând aprecieri și comentarii pozitive din partea fanilor.

Carmen de la Sălciua este una dintre vedetele care își mențin o prezență activă pe rețelele de socializare, iar publicul îi apreciază atât talentele muzicale, cât și autenticitatea în prezentarea vieții sale personale. Cu o comunitate impresionantă de fani, artista reușește să creeze conexiuni puternice și să ofere o perspectivă reală asupra vieții sale.

Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă

Pe lângă aspectul său natural și nemachiat, Carmen de la Sălciua a împărtășit și speranțele sale pentru viitor într-o declarație anterioară pentru Spynews.ro. Cântăreața a dezvăluit că cea mai mare dorință pentru anul 2024 este de a deveni mamă pentru prima dată. A subliniat că planurile ei nu includ o petrecere de nuntă extravagantă, ci se concentrează pe bucuria de a deveni părinte și pe organizarea unui eveniment special în cazul în care vor avea un copil.

„Eu nu prea am vorbit despre petrecerea de nuntă, eu nu mi-am dorit petrecere de nuntă, noi amândoi am mai fost căsătoriți și sper ca în relația noastră să trecem la pasul următor și să ne dea Dumenzeu un copilaș, iar atunci să facem un botez puțin mai mare, să avem multă lume invitată, asta ar fi oarecum în sufletul meu planul, dacă îl vrea și Dumnezeu”, a spus cântăreața atunci.

„Nu ne dorim petrecere de nuntă, noi nici nu avem timpul necesar să facem așa ceva, poate având un copil ai altă motivație, faci pentru el, să aibă o amintire când va fi mare”, a mai adăugat ea.

Prin această postare sinceră și plină de autenticitate, Carmen de la Sălciua a primit susținere din partea fanilor, demonstrând că frumusețea naturală și autenticitatea continuă să fie apreciate și să inspire admiratori din întreaga comunitate online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: