Redactia.ro
Home » Monden » Ce soră frumoasă are Carmen de la Sălciua. Cele două seamănă ca două picături de apă

Ce soră frumoasă are Carmen de la Sălciua. Cele două seamănă ca două picături de apă

GALERIE FOTO (2) carmen si daniela

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din România. Are un număr impresionant de fani, susține concerte în România și în străinătate și culege din plin roadele muncii sale. Vedeta are motive de bucurie și din punct de vedere personal. Și-a găsit jumătatea, iar familia ei este sănătoasă. Discretă în ceea ce privește familia, de această dată Carmen a făcut o excepție și a distribuit imagini de colecție cu mama și sora ei.

Carmen de la Sălciua este foarte mândră de familia sa

Carmen de la Sălciua este foarte mândră de familia ei și nu ratează ocazia de a afișa acest lucru. Ca una dintre cele mai populare și apreciate artiste din România, Carmen este activă pe platformele online, unde are mulți fani dedicați. Ea îi ține pe aceștia la curent cu noutățile din viața ei și se asigură că nu le scapă niciun detaliu important, pentru că știe că fanii sunt nerăbdători să afle cele mai noi informații despre ea și despre evenimentele care au loc în viața sa.

Recent, Carmen a postat mai multe fotografii cu sora și mama ei. Deși în trecut nu era una dintre vedetele care să-și expună familia în mediul public, de data aceasta Carmen a simțit nevoia să le arate tuturor cât de frumoase sunt cele două.

carmen de la salciua
Mama lui Carmen de la Sălciua, în partea stângă a imaginii, iar în dreapta o putem vedea pe Carmen alături de sora sa mai mică, Daniela

Carmen de la Sălciua are o relație foarte bună cu sora sa mai mică

A petrecut o zi minunată alături de familia ei și a dorit să imortalizeze momentele plăcute petrecute cu mama ei, persoana care i-a dat viață, și cu sora ei, pe care o iubește enorm și pe care o vizitează ori de câte ori are ocazia. Fanii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre ele și s-au grăbit să o complimenteze pe sora cea mică a lui Carmen.

Daniela, căci acesta este numele surorii lui Carmen, are o relație foarte bună cu artista și întotdeauna a vorbit despre aceasta folosind doar cuvinte la superlativ. „Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, povestea odinioară Daniela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: