Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua o dă în judecată pe mama Geta? Fosta soacră i-a adus multe acuzații: „Efectiv nu știu ce să mai fac”

Carmen de la Sălciua o dă în judecată pe mama Geta? Fosta soacră i-a adus multe acuzații: „Efectiv nu știu ce să mai fac”

Carmen de la Sălciua s-a deslănțuit după ce fosta soacră, mama Geta i-a adus multe acuzații pe care ea le consideră nefondate și total eronate! Bruneta se gândește serios să acționeze legal, în instanța de judecată! Iată detaliile!

Carmen de la Sălciua o dă în judecată pe mama Geta?

Carmen de la Sălciua a rupt tăcerea după ce fosta soacră i-a adus, în mod public, multe acuzații, după încheierea căsniciei cu băiatul ei, Culiță Sterp:

„Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul. Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap! Mama și sora mea nu au fost niciodată dornice de faimă. Complet fals! Dacă acum e la modă ca toată lumea să stea pe TikTok și pe rețelele de socializare, atunci eu sunt de modă veche. Familia mea nu a dorit niciodată să fie în față.

Eu nu l-am înșelat niciodată pe omul acela. Și cum aș putea eu să probez că nu l-am înșelat dacă nu a fost așa?”, a fost replica interpretei de muzică pentru Fanatik, după ce mama Geta i-a adus multe acuzații.

Fosta soacră i-a adus multe acuzații

Carmen de la Sălciua a fost grav criticată de mama Geta. Astfel că fost soacră a răbufnit, pentru prima dată, și a vorbit despre relația pe care fiul ei, Culiță Sterp, a avut-o cu Carmen de la Sălciua.

„Ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui”, a scris mama Geta pe rețelele sociale

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus mama Geta într-un interviu pentru publicația menționată mai sus

Mama Geta a vorbit și despre nunta artistei

Mama Geta nu s-a abținut și și-a dat cu părerea și despre nunta fostei nurori, Carmen de la Sălciua, cu alesul inimii, Marian Corcheș:

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin. Vreau să mai zic ceva, ei (n.r.: Carmen și Culiță) când s-au cunoscut au cunoscut lumea deodată, împreună. Culiță a fost cel care a promovat-o, mereu punea melodiile ei. Vreau să scrieți cu majuscule: ei împreună s-au făcut cunoscuți, nu l-a făcut ea pe el”, a mai spus femeia, p0entru sursa citată mai sus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: