Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua prima imagine cu iubitul. Ce a declarat artista despre viața ei amoroasă

Carmen de la Sălciua prima imagine cu iubitul. Ce a declarat artista despre viața ei amoroasă

Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua iubește din nou! Artista s-a afișat cu noul iubit chiar în fața urmăritorilor ei. După ce a suferit ani buni după eșecul din căsnicia anterioară, acum, artista și-a făcut curaj și s-a „aventurat” într-o relație serioasă. Ce declarații a făcut Carmen de la Sălciua despre iubitul misterios.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre noul iubit

Carmen de la Sălciua a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să se căsătorească din nou și să iubească. De multe ori s-a zvonit că are un iubit misterios, dar abia acum artista și-a făcut curajul și a publicat prima poză alături de el. Carmen de la Sălciua nu a publicat o imagine cu fața bărbatului, în schimb a ales să își facă publică relația printr-o poză în care îl ține de mână de iubitul ei. Artista a mărturisit că este vorba despre o relație foarte serioasă, deoarece dacă nu era nu alegea să facă public acest amănunt din viața ei.

Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă. Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită.„, a declarat Carmen de la Salciua pentru fanatik.ro.

Ce declara mai de mult Carmen de la Sălciua despre bărbatul perfect

Frumoasa Carmen de la Sălciua organizează aedsea secțiuni de întrebări pe instagram pentru a fi mereu aproape de fanii ei. Recent ea a vorbit despre relații și cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea.

Diferența de vârstă e foarte important să nu fie foarte mare! Pentru că în acest fel se măressc și diferențele de concepții, de gândire, de comportament, de idealuri! Cred că e bine să fim realiști. Dragostea are vârstă și în timp se vede asta. O femeie de 25 de ani cu un bărbat de 40 de ani ca exemplu…în timp își vor descoperi diferenețele de comportament, viziunile, dorințele, iar asta dăunează. Poate cât e dragoste cu fluturași în stomac nu se simte nimic, dar întotdeauna anii își spun cuvântul.„, a precizat Carmen de la Sălciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: