Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra are o previziune PERICULOASĂ pentru 2023. Ce e mai GRAV abia acum urmează? VIRUSUL mai tare decât Covidul

Carmen Harra are o previziune PERICULOASĂ pentru 2023. Ce e mai GRAV abia acum urmează? VIRUSUL mai tare decât Covidul

Carmen Harra a tras un semnal de alarmă asupra evenimentelor din 2023. Renumitul parapsiholog a anunţat ce se va întâmpla anul viitor, după ce criza financiară ar urma să se adâncească şi mai mult.

Se pare că România se află pe axul cel bun și este posibil, potrivit clarvazatoarei, să exite totuși o răbufnirea a furiei românilor până la sfârșitul anului 2022.

Românii îşi vor striga furia în stradă?

Carmen Harra spune că România va intra pe făgașul cel bun, însă nu înainte ca toate tensiunile românilor să fie strigate în stradă. Acesta prevede proteste și manifestări stradale, chiar dacă mai e puţin până la Revelion.

Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare.

Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște.

Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte.

Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a prezis Harra.

Un alt virus va ataca Planeta?

Conform lui Carmen Harra, un nou virus ar putea pune stăpânire pe populație, dar de data aceasta este vorba de un virus digestiv care ar fi mult mai puternic și mai periculos decât Covidul.

Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte.

Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos! Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a prezis Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: