Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, previziune sumbră despre viitorul lui Theo Rose alături de tatăl copilului ei: „Sunt probleme multe în acestă relație”

Carmen Harra, previziune sumbră despre viitorul lui Theo Rose alături de tatăl copilului ei: „Sunt probleme multe în acestă relație”

Carmen Harra, previziune sumbră despre viitorul lui Theo Rose

Carmen Harra are o previziune sumbră despre viitorul lui Theo Rose alături de tatăl copilului ei, Anghel Damian. Clarvăzătoarea pune la îndoială relația dintre cei doi. Iată toate detaliile!

Carmen Harra, previziune sumbră despre viitorul lui Theo Rose alături de Anghel Damian

Clarvăzătoarea nu-i vede deloc bine pe tinerii iubiți! Aceasta susține că iubirea pătimașă dintre ei are la bază atracția fizică care pe măsură ce este consumată îi va determina cel mai probabil la despărțire, deoarece au probleme reale de compatibilitate. Totodată  a comparat relația acestora cu cea a Andreei Bălan și George Burcea, însă speră din tot sufletul ca Theo Rose și Anghel Damian să demonstreze contrariul pentru că le dorește doar binele:

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Theo Rose a recunoscut că este însărcinată!

Theo Rose este însărcinată și avem prima reacție! Îndrăgita cântăreață este de aproape patru luni într-o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” în care joacă vedeta și sunt pregătiți să devină părinți. Aceasta se află acum în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie anul viitor.

Vedeta a împărtășit marea veste prin intermediul rețelelor sociale. Internauții au putut să vadă un zâmbet radiant care indică entuziasmul de a deveni mămică!

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați Nepoate. Sau Nepoată. Depinde! Să fim sănătoși cu toții, presa… s-o arză focul! Vă pup”, a dezvăluit solista, zâmbitoare, într-un mesaj pe Instagram, la story.

Sursa video: Instagram

Anghel Damian: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Viitorul tătic, Anghel Damian, a avut și el ceva de spus despre sarcina iubitei lui:

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian în exclusivitate pentru protv.ro.

Ce spun părinții lui lui Theo Rose despre sarcina cu Anghel Damian

Părinții lui Theo Rose sunt extaziați de vestea că vor deveni bunici! Fiica lor le va dărui un nepot sau o nepoată, iar acesta este un motiv de bucurie în familia artistei! Iată ce a declarat mama artistei despre sarcină într-o emisiune TV.

„Cum pot să comentez? Sar în sus. Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum, că trebuie să stau cu bebelușul, dacă vine.

Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptăm. Asta e împlinirea noastră.”, a declarat mama lui Theo Rose în cardul emisiunii „La Măruță”, PRO TV.

Mama artistei: „Nu știu dacă se așteptau, astea sunt problemele lor”

Tatăl lui Theo Rose visează la ziua în care-și va duce nepotul la fotbal, fiind antrenor. Această afirmație i-a dus pe toți cu gândul că fericitul cuplu va avea un băiețel:

„Vă dați seama că are și planuri, îl duce la fotbal! Ne-a anunțat de puțin timp, de o săptămână, două. Au venit în vizită. Chiar nu eram acasă și când am auzit că e rost de o veste bună am făcut stânga împrejur. Ne-am bucurat.

Avem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A spus că dacă pică, asta e, nu e problemă. Ea iubește foarte mult copiii, a și botezat câțiva copilași.

Nu știu dacă se așteptau, astea sunt problemele lor, nu ne băgăm noi, dar sunt foarte fericiți”, a completat mama lui Theo Rose, pentru sursa menționată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: