Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2019: „Va fi un dezastru”

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2019: „Va fi un dezastru”

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2019: "Va fi un dezastru"

Carmen Harra şi-a dezvăluit previziunile pentru anul 2019. Prezicătoarea este de părere că anul acesta, ţara noastră se va confrunta cu mişcări sociale comparabile cu cele din 1989.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019.

La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989.

Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!

Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai spus ea”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni greşite

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni de-a lungul timpului, dar multe s-au dovedit a fi eronate. Ea spus că Hillary Clinton va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA şi că Mircea Geoană va ieşi preşedinte în faţa lui Traian Băsescu.

Cântăreței Anca Parghel i-a spus că va trăi, cu câteva luni înainte ca aceasta să se stingă din viață. Cele două s-au întâlnit la ‘Happy Hour’ și Carmen i-a dat speranțe mari artistei.

Anca s-a stins din viață la scurt timp.

Toată lumea m-a condamnat, dar nu poţi să-i spui unui om că moare. Dacă ai făcut asta, el, a doua zi, este mort spiritual.

Trebuie să îi dai dreptul să trăiască. La Anca Parghel trebuie să se înţeleagă foarte clar că a fost o greşeală medicală. Au tratat-o prost, a fost o supradozare de citostatice„, s-a apărat Carmen Harra.

Citeşte şi: Gabriela Cristea a surprins pe toată lumea: „Nu mai facem nicio nuntă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: