Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, singură de 11 ani, după ce soțul ei a murit. Secretul dureros pe care l-a știut despre sufletul pereche

Carmen Harra, singură de 11 ani, după ce soțul ei a murit. Secretul dureros pe care l-a știut despre sufletul pereche

Toți românii o știu pe Carmen Harra, însă puțini cunosc povestea din spatele celebrei prezicătoare. A ajuns să-și trăiască viața în singurătate, de 11 ani, după ce soțul ei a murit. Însă un secret dureros despre sufletul pereche a chinuit-o mulți ani la rând.

Pe Carmen Harra o știm mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini cunosc drama din spatele celebrei românce.

Carmen Harra, singură de 11 ani după moartea soțului

Episodul dramatic are legătură cu Virgil, soțul lui Carmen Harra. Acesta a murit la 59 de ani, din pricina unui cancer la plămani. Însă dureros este că prezicătoarea a știut tot timpul că îl va pierde pe cel iubit mult prea devreme.

Mai exact, Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei, chiar din momentul căsătoriei. Aceasta a trăit mai bine de 27 de ani cu această viziune tragică.

Și iată că puterile vizionare ale celebrei românce au împiedicat-o mereu să primească un alt bărbat în viața ei.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă’, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziunea despre moartea soțului

Carmen Harra a mărturisit că și-a iubit enorm soțul

‘L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă.
Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ‘Vezi că pe plămânii tăi este o problemă’.

Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba’, a povestit la un moment dat Carmen Harra despre povestea sa de iubire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: