Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis, lăsată cu ochii în soare de şeful statului! Ce s-a întâmplat azi în Delta Dunării i-a mirat pe toţi (VIDEO)

Carmen Iohannis, lăsată cu ochii în soare de şeful statului! Ce s-a întâmplat azi în Delta Dunării i-a mirat pe toţi (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au făcut, vineri, o plimbare cu barca în Delta Dunării.

Vizita celor doi în Deltă are loc la o săptămână după tragedia de la Crevedia și la două săptămâni săptămâni de la accidentul din 2 Mai produs de un tânăr de 19 ani care era sub influența drogurilor și în urma căruia au murit doi tineri.

Vizită cu prilejul Zilei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, vineri după-amiază, în Delta Dunării, unde efectuează o vizită împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, şi ministrul Mediului, Mircea Fechet. Conform Administraţiei Prezidenţiale, vizita are loc cu prilejul Zilei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD).

Prin varietatea deosebită a florei şi a faunei, Delta Dunării este un obiectiv de interes major pentru biodiversitatea naţională şi internaţională”, arată Administraţia Prezidenţială.

Vizita în Delta Dunării confirmă preocuparea constantă a preşedintelui Klaus Iohannis pentru problematicile legate de mediu, conservarea biodiversităţii şi limitarea efectelor schimbărilor climatice la nivel naţional şi internaţional, precizează sursa citată.

Klaus Iohannis s-a aşezat înaintea soţiei

După ce au urcat pe barcă, șeful statului s-a aşezat pe scaun şi şi-a lăsat soţia în picioare. Prima Doamnă a părut cumva încurcată de situaţie, dar a găsit și ea un loc la îndemână unde să se așeze.

Altfel, şeful statului se va întâlni, la Tulcea, cu autorităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai mediului ştiinţific şi neguvernamental, pentru că „protejarea Deltei Dunării are nevoie de implicarea tuturor, dincolo de apartenenţe politice şi de priorităţi pe termen scurt”.

Valoarea patrimoniului natural al Deltei Dunării a fost recunoscută prin includerea sa în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO şi în Lista Convenţiei Ramsar. De asemenea, Rezervaţia Biosferei Delta Dunării este inclusă în reţeaua europeană de arii naturale protejate, fiind sit Natura 2000”, mai arată Administraţia Prezidenţială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: