Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis, mesaj de 1 martie. Fotografia publicată spune multe despre ea

Carmen Iohannis, mesaj de 1 martie. Fotografia publicată spune multe despre ea

Carmen Iohannis, mesaj de 1 martie. Fotografia publicată spune multe despre ea

Carmen Iohannis a postat în mediul online un mesaj de 1 martie 2023. Ea a scris câteva cuvinte și a publicat o fotografie. Iată detalii!

Carmen Iohannis a transmis un mesaj de 1 martie. Fotografia publicată spune multe despre ea

Carmen Iohannis a ținut să marcheze prima zi de primăvară din acest an. Soția președintelui României a publicat o imagine în mediul online și a scris și un text, spre bucuria fanilor și admiratorilor ei. În mai puțin de o oră de la publicare, postarea a strâns peste o mie de reacții și aproape patru sute de comentarii. Numărul a crescut.

„Vă doresc o primavară senină și blândă!”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook.

Textul a fost însoțit de o imagine care se potrivește acestui anotimp, o floare gingașă care apare primăvara: un ghiocel. Cel mai probabil, ghiocelul a fost cules chiar din grădina casei sale din Sibiu. Nu este întâia oară când Prima doamnă postează fotografii cu flori din grădină. De fapt, pare a fi deja o tradiție pe care o respectă în fiecare an să facă asta.

Numeroase urări i-au fost lăsate Primei Doamne a României în comentarii. Ea are peste 111.000 de admiratori pe Facebook.

„La mulți ani de 1 Martie și o primavara frumoasa”, „O primăvară frumoasă cu sănătate și bucurii! Mulțumim frumos pentru gândurile bune”. „O primăvară plină de surprize frumoase , vă dorim cu mare drag”, „O primăvară frumoasă și Binecuvîntată de Bunul Dumnezeu, Doamna Carmen Iohannis Familiei Dumneavoastră !!!!!”, „La mulți ani și o primăvară superbă plină de realizări!! Să vă fie viața bucurie și mereu primăvară-n ea!”.

„Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima să-ți tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renașterii naturii să-ți aducă aminte că întotdeauna mai există o speranță, fie ca primăvara să îți aducă multe momente frumoase și să te facă să te simți specială! La mulţi ani! Cu drag ❤️”, a scris altcineva într-un comentariu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: