Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară de proporții. Cum s-a îmbrăcat la o întrunire oficială din Emiratele Arabe

Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară de proporții. Cum s-a îmbrăcat la o întrunire oficială din Emiratele Arabe

GALERIE FOTO (2) carmen iohannis

Soția lui Klaus Iohannis, Carmen, face ce face și reușește să gafeze din nou din punct de vedere vestimentar. Aflată în Emiratele Arabe într-o vizită diplomatică, alături de soțul ei, președintele României, Carmen Iohannis a purtat o ținută complet neinspirată, care a fost aspru condamantă de către criticii de modă.

Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară

Într-o rochie lejeră, în diferite nuanțe de albastru, o pereche de sandale în picioare și părul prins ușor neglijent cu o clamă, așa s-a afișat Carmen Iohannis la o întrunire oficială din Abu Dhabi. Conform lui Ovidiu Buta, Carmen Iohannis a dat greș și de data aceasta.

carmen iohannis
Carmen Iohannis a făcut o nouă gafă vestimentară

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, conform Fanatik.

Klaus Iohannis, vizită în Emiratele Arabe Unite alături de Carmen Iohannis

Președintele Iohannis a fost primit sâmbătă, la Palatul Prezidențial, de Președintele Emiratelor Arabe Unite și conducătorul Emiratului Abu Dhabi. Cu prilejul vizitei au fost semnate mai multe documente bilaterale în domeniul energiei, securității cibernetice și al educației. După discuția purtată, Klaus Iohannis a vizitat Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi, două simboluri ale culturii și istoriei Emiratelor Arabe. Nu singur, ci însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, care a reușit să întoarcă toate privirile, dar nu într-un sens pozitiv.

„Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, în domenii de importanță majoră pentru cele două state, respectiv economic, comercial, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și securitate alimentară, educație, mediu, situații de urgență etc. Cooperarea pe linia combaterii schimbărilor climatice va fi un subiect aparte pe agenda discuțiilor, având în vedere prioritățile Președintelui României în acest domeniu și rolul Emiratelor Arabe Unite de gazdă a viitoarei Conferințe a Părților pe tema schimbărilor climatice (COP28)”, a transmis Administrația Prezidențială, cu puțin timp înaintea vizitei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: