Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy: „Am venit invitată și am plecat prietenă”

Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy: „Am venit invitată și am plecat prietenă”

GALERIE FOTO (5) Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy

Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy. Actrita a fost invitată la petrecerea organizată de Marele Gatsby al Bucureștiului. Carmen Tănase a refuzat banii milionarului, dar a legat o prietenie cu acesta. Ce spune vedeta despre boierul Droopy.

Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy: „Am venit invitată și am plecat prietenă”

Droopy este cel mai nou personaj intrat în lumea mondenă. A organizat o petrecere, invitând multe celebrități din România. Printre acestea s-a numărat și marea doamnă a teatrului românesc, Carmen Tănase. Actrița s-a bucurat de petrecere, dar a refuzat banii. Carmen Tănase a declarat că s-a simțit foarte bine la petrecere și a legat o relație de prietenie cu Droopy, pe numele său real Ionuț Marinescu.

„Am venit ca un invitat care să facă ceva pentru el și am plecat prieteni. A fost super atmosfera. Foarte frumoasă seara, totul. Toată lumea s-a simțit bine, artiștii la fel, nu am putut să stau prea mult pentru că aveam filmări.Dar, oricum, am stat mai mult decât planificasem. Mie îmi plac petrecerile și mi-a fost dor de distracție, de chefuri. Am făcut chiar și o dedicație pentru el, personal. A fost cadoul meu pentru el.Să nu credeți că am luat bani, nu am fost plătită, nu am vrut să îi iau banii, a fost întregul moment un cadou. A fost toată protipendada, toată lumea bună a Bucureștiului. A fost ceva cu adevărat inedit. Am venit invitată și am plecat prietenă cu Droopy, un om de nota 10.”, a declarat Carmen Tănase, pentru Click!

În urmă cu ceva timp, actrița a dezvăluit ce salariu are. Carmen Tănase a mărturisit în podcast-ul lui Cătălin Măruță că primește lunar 1300 de euro.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.’, a spus actrița.

Droopy, petrecere fastuoasă de ziua lui

Ionuț Marinescu a organizat de ziua lui de naștere o petrecere fastuoasă. Milionarul a invitat nume importante din lumea muzicii care au făcut show la petrecere. Acesta a închiriat un restaurant de lux din parcul Herăstrău din București, unde nume grele s-au strâns pentru a-l celebra pe Ionuț Marinescu. Raluka a fost cea care a făcut spectacol la ziua acestuia. Pentru petrecerea de milioane, Ionut a ales tematica gipsy monden. Actrița Doinita Oancea și Denis Ștefan au fost prezenti, la fel și Rona Hartner. Pe scenă au urcat Loredana Groza, Tzanca Uraganu, dar și Vali Vijelie.

„De ziua mea, anul acesta, am avut foarte mulți prieteni care au zis să-mi fac ziua acum, cât sunt singur, că dacă intri într-o relație nu mai apuci! Au zis: „te știm noi pe tine cum ești atunci când ai o relație!” Bine, eu atunci când sunt într-o relație nu sunt niciodată sub papucul femeii, doar că sunt mai introvertit! Nu-mi place să ies în evidență!Acum am avut toți prietenii alături de mine, pe Codin, pe Roxana și pe Monica. Au fost vreo 300 de persoane, localul a fost plin! A venit chiar toată lumea pe care am chemat-o, nu a lipsit nimeni! A fost mirific, senzațional ce s-a întâmplat!”, a deckarat Droopy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: