Redactia.ro
Home » Monden » Cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață. Care a fost reacția editurii

Cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață. Care a fost reacția editurii

Nu este o glumă! Cartea lui George Burcea a fost retrasă de editură. Care este motivul pentru care aceștia au luat decizia. George Burcea a făcut afirmații șocante live pe internet.

De ce cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan și actualul iubit al Vivianei Sposub, prins pe picior greșit. Actorul a făcut un live pe rețelele sociale unde avea ca scop susținerea victimelor violenței deomestice, dar totul a luat o intorsătură dramatică. George Burcea s-a simțit ofensat de comentarii de la femei care îl puneau la zid pentru faptul că gătește, iar atunci acesta a afirmat că aceste femei chiar merită abuzate fizic.

Directorul editurii a luat decizia de a retrage cartea după ce a văzut imaginile și a auzit declarațiile lui George Burcea. Acesta a fost foarte șocat și a declarat că nu se poate coborî la nivelul actorului pentru a putea face declarații pe marginea acestui subiect.

M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…). Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.”, a spus directorul editurii Hyperliteratura, scriitorul Andrei Ruse.

George Burcea și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o

La scurt timp după ce a comis-o, George Burcea și-a dat seama că a făcut o mare greșeală și și-a recunoscut vina în mod public, ba mai mult și-a cerut scuze pentru reacția sa. Acesta a declarat că își dorește să ajute și în niciun caz să facă parte din problemă.

Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici și niciunei femei.

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere.”, a declarat George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: