Redactia.ro
Home » Stil de viață » Casă construită pe modelul lux și opulență! Cum arată ”palatul” unui fotbalist celebru. Își parchează bolidul pe balcon

Casă construită pe modelul lux și opulență! Cum arată ”palatul” unui fotbalist celebru. Își parchează bolidul pe balcon

GALERIE FOTO (5)

Să vezi și să nu crezi! Un fost fotbalist al naţionalei Nigeriei, Emmanuel Emenike, face senzație pe internet arătând luxul în care trăiește în țara lui. Acestuia îi place să facă furori pe rețelele de socializare, unde se laudă cu casa lui, mașinile și foarte mulți bani.

Cum arată casa luxoasă unde locuiește Emmanuel Emenike

Emmanuel Emenike i-a lăsat pe toți cu gura căscată, după ce a postat pe Instagram, mai multe imagini cu casa luxoasă în care trăiește. Toată lumea se aștepta la o locuință uriașă și scumpă, însă puțini se gândeau că are un adevărat palat. Imaginile cu casa lui au devenit virale și au făcut înconjurul internetului.

Fostul jucător de la cluburile Spartak Moscova și Olympiacos, Emenike a investit o parte din banii câștigați din fotbal în casa visurilor sale. Este clar câți bani a câștigat de-a lungul vieții lui, căci și-a construit o casă cum puțini oameni au mai văzut. Casa visurilor fostului fotbalist este dotată cu o rampă specială pentru a-și urca bolidul de lux direct în balcon. Interiorul casei se ridică la nivelul așteptărilor oricui: mobilă poleită cu aur, lustre imense și scări care amintesc de palatele regale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emmanuel Emenike 🇹🇷 (@emenike_9) 

Fostul fotbalist, căsătorit cu Miss Nigeria

Și cum bogăția la bogăție trage, Emenike s-a căsătorit cu Miss Nigeria 2014. Acesta și Iheoma Nnadi s-au căsătorit acum patru ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Cei doi postează adesea imagini împreună, pe rețelele de socializare, iar internauții rămân surprinși să vadă în ce lux trăiesc cei doi.

Fostul fotbalist le-a arătat internauților că nu mereu a stat bine la capitolul bani, iar atunci când era mic, părinții lui nu i-au putut oferi luxul în care trăiește acum. ”Nu încetați niciodată să încercați. Nu încetați niciodată să credeți. Nu renunțați niciodată. Va veni și ziua ta”, a scris Emmenike pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini