Redactia.ro
Home » Știri » Casa din Bacău în care săptămânal intră câte o mașină. Care ar fi cauza accidentelor

Casa din Bacău în care săptămânal intră câte o mașină. Care ar fi cauza accidentelor

Casa groazei bacău

Această familie din Bacău pare că este blestemată. În ultimele două săptămâni casa lor a fost scena a nu mai puțin de cinci accidente rutiere. Oamenii trăiesc acum coșmarul vieții lor și abia mai pot dormi noaptea, din cauza spaimei că încă o mașină va intra în curtea lor.

Casa blestemată de accidente

În trecut, acea casă a fost chiar scena unor accidente. Localnicii spun că de vină pentru aceste accidente ar fi drumul, care a fost renovat, iar odată ce plouă acesta devine extrem de alunecos.

Casa din comuna Helegiu se află pe drumul național dintre Bacău – Onești, așa că este destul de circulat. Multe mașini trec pe aici, unde există o curbă periculoasă la stânga. Multe autoturisme nu mai reușesc să ia curba și ajung direct în gardul casei.

Proprietarii sunt terorizați de aceste accidente, care par să devină tot mai dese în ultime perioadă. Acum, abia dacă mai dorm noaptea.

Am ajuns să dorm câte 2-3 ore pe noapte. La fiecare scârțăit tresar și trebuie să ies, să văd ce au mai izbit, ce au mai trântit și ce s-a mai întâmplat.”, spun cei care dețin casa respectivă.

Care este cauza accidentelor de la casa din Bacău

Mai ales când plouă, riscul de accidente este extrem de ridicat, susțin atât localnicii, cât și proprietarii. Se creează fenomenul de acvaplanare, iar controlul mașinii este pierdut și aceasta intră direct în gardul casei cu pricina.

În momentul în care au intrat în curbă, e un fenomen ciudat și imediat intră în acvaplanare. Lăsăm la o parte partea materială, că eu m-am obișnuit să îmi repar gardul, dar dacă prinde un om pe marginea drumului, nu mai rămâne nimic din el.”, spune proprietarul locuinței.

Cel mai recent accident a avut loc acum câteva zile. Din fericire, proprietarul mașinii nu a pățit nimic, dar din autoturismul acestuia nu a mai rămas mare lucru.

Nu a fost mereu cazul, din păcate. Acum patru ani a avut loc un accident mortal.

O auto-cisternă încarcată cu smoală a zdrobit un autoturism și a izbit apoi o auto-utilitară. Un bărbat de 38 de ani a murit atunci, iar soția lui, gravidă, a ajuns la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: